Προς το παρών στηρίζει Μπαλταζάρ

Ένας καταβεβλημένος Πρόδρομος Πετρίδης έπρεπε να βρει τη δύναμη να μιλήσει μπροστά στους αθλητικογράφους για το κατάντημα του ΑΠΟΕΛ. Ένα κατάντημα για το οποίο η διοίκηση έχει την κύρια ευθύνη για λόγους που δεν χρειάζεται καν να αναλύσουμε.

Ο πρόεδρος έταξε διερεύνηση των αιτιών που έφεραν τον ντροπιαστικό αποκλεισμό και ενημέρωσε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Μπαλταζάρ.

Προς το παρών λέμε εμείς με βάση το βίο και πολιτεία του προέδρου.

«Eίναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας βρίσκει απογοητευμένους, προβληματισμένους. Είναι ώρα που πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε που στεκόμαστε σαν ομάδα, τις αδυναμίες μαζί με το συμβούλιο, μαζί με την τεχνική ηγεσία και σας προλαβαίνω για να μην με ρωτήσετε δεν υπάρχει θέμα προπονητή, να δούμε πως προχωρούμε την επόμενη μέρα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, δυστυχώς, δεν μου αρέσουν ούτε τα συγνώμη, ούτε οι δικαιολογίες. Έπρεπε να περάσουμε, δεν περάσαμε και τώρα θα δούμε την επόμενη μέρα σιγά σίγα, ήρεμα για το καλό του ΑΠΟΕΛ όπως κάνουμε πάντα. Έχουμε δείξει σαν διοίκηση ότι μέχρι στιγμής παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές και αυτό θα πράξουμε και αυτή τη στιγμή. Πρέπει τώρα να ηρεμήσουμε λίγες μέρες, να δούμε που υπάρχουν τα προβλήματα, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω στο Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά στο πρωτάθλημα που είναι ο στόχος μας», δήλωσε αρχικά.

Για τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών…

«Πωλήσεις ποδοσφαιριστών μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, και να περνούσαμε και να ερχόταν μια ικανοποιητική πρόταση για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, καθόμαστε όλοι μαζί και ζυγίζουμε τα πράγματα. Δεν θα πουλήσουμε ποδοσφαιριστή απλώς για να πουλήσουμε για να πάρουμε λεφτά για να καλύψουμε το χάσιμο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως έχουμε πει, είχαμε και έχουμε το πλάνο μας, αν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση γιατί όχι».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!