Προσοχή στους υπό διάλυση

Τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα και τα όσα ακολούθησαν δεν ειναι αρκετά για να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία από τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στην Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ τίθεται αντιμέτωπος απέναντι σε μια ομάδα με χίλια δυο προβλήματα η οποία οπως καθε χρόνο ετσι και φέτος θα επιστρατεύσει το πάθος και το φανατισμό για να μας στερήσει τη νίκη. Σε καποιες από τις προηγούμενες αναμετρήσεις αυτό αποδείχτηκε αρκετό αλλά κατι τέτοιο απαγορεύεται να συμβεί το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά οτι η Ομόνοια έχει την ικανότητα να παρουσιάζει ενα πιο αξιόμαχο σύνολο στα ντέρμπι σε σχέση με άλλους αγώνες και είναι για αυτό που πρέπει να προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα.

Μπορεί τα αποβράσματα να επισκίασαν τα πάντα όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα αλλά δεν πρεπει να ξεχνάμε την προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας μας που έφερε την ήττα. Οπως ειπε και ο προπονητής μας παρόμοια λάθη έγιναν και στον αγώνα με τον Εθνίκο με τη διαφορά οτι εκείνα δεν στοίχησαν. Μιλάμε πάντα για παιδαριώδη λάθη τα οποία ούτε τα ψοφίμια της Ομόνοιας θα αφήσουν ανεκμετάλλευτα αν τους τα προσφέρουμε.

Το ποδοσφαιρικό παραρτημα του ακελ θα κατεβεί στο γήπεδο χωρίς πραγματικό προπονητή. Τα προβλήματα τους δεν θα πρεπει να μας παρασύρουν και το ζητούμενο ειναι να δούμε έναν καλό και αποφασισμένο ΑΠΟΕΛ που θα πετύχει τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο η σημερινή προπόνηση επιβεβαίωσε οτι οι Εφραιμ και Μακριδης δεν μπορουν να υπολογίζονται αφού ακόμα δεν μπορουν να συμμετάσχουν σε φουλ ρυθμούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!