Προβληματισμένος για τον ασόβαρο ΑΠΟΕΛ

Ο Δώνης σε αντίθεση με την τακτική αρκετών οπαδών μας δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες! Ο προπονητής μας έβγαλε έντονο προβληματισμό με την εικόνα της ομάδας η οποία δεν είναι σημερινή. Μίλησε για έλλειψη σοβαρότητας και κακή απόδοση ενώ για κερασάκι στην τούρτα ενημέρωσε ότι αργεί η επιστροφή των Μιλάνοφ και Εφραίμ.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Στο α’ ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό είχαμε καλή κίνηση. Στο β’ ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν κακή, δεν είμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι αδικαιολόγητη και έχω παράπονα από τους παίκτες μου».

Για τους τραυματίες:

“Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί όλοι κάνουν ατομικό. Ο Λάγο έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση. Ο Καρλάο θα δούμε γιατί δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκο. Ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα και θέλουν αρκετό ακόμα διάστημα για να επανέλθουν. Γενικά θα δούμε την κατάσταση τις επόμενες μέρες… Ο Βινίσιους έχει ένα πρόβλημα στον τένοντα απ’ το παρελθόν και παίζει πάντα με πόνο. Ξέραμε επίσης πως η κατάσταση του Βούρου δεν είναι η καλύτερη γιατί παίζει συνέχεια και είναι χωρίς προετοιμασία. Ο Σάλαϊ επίσης γύρισε με πρόβλημα απ’ την Εθνική. Γενικώς είναι μια περίπλοκη κατάσταση και θα δούμε ποιοί θα είναι καλά για το ματς της Τρίτης”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!