Ψήνεται “ψήφος” εμπιστοσύνης

Η επόμενη μέρα της ήττας από την ΕΝΠ είχε χειρισμούς και αποφάσεις που επιβεβαιώνουν ότι ο Πετρίδης δεν έχει καμία πρόθεση αποχώρησης. Ο πρόεδρος θα επιχειρήσει μέσω σύσκεψης μεγαλομετόχων και συγκεκριμένων παραγόντων να ενημερώσει για το πλάνο του αλλά και να αξιολογήσει εισηγήσεις.

Θεωρείται δεδομένο ότι μέσα από τη σύσκεψη δεν θα προκύψει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε για να αναλάβει την προεδρία έτσι ο Πετρίδης θα ερμηνεύσει την εξέλιξη ως “ψήφο” εμπιστοσύνης.

Στη σύσκεψη αναμένεται να ενημερώσει και για την πρόθεση του να αποδεσμεύσει τον Μακάρθι. Όπως διαρρέει από τους αρμόδιους αξιολογείται σοβαρά η περίπτωση του Πουρσαϊτίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά από συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου έχει αποφασιστεί όπως προσκληθούν σε σύσκεψη όλοι οι μεγαλομέτοχοι που εκπροσωπούν το πλειοψηφικό πακέτο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και ορισμένοι πρώην παράγοντες της εταιρείας ΑΠΟΕΛ (σε αριθμό που επιτρέπουν τα διατάγματα της Κυβέρνησης).

Σκοπός της διευρυμένης αυτής σύσκεψης είναι η παρουσίαση των οικονομικών και αγωνιστικών δεδομένων από πλευράς της Δοίκησης και η κατάθεση απόψεων και εισηγήσεων από τους παρόντες.

Αναμένουμε τη θετικη ανταπόκριση όλων, σε μια κρίσιμη εποχή για την ομάδα μας όπου χρειάζεται να λειτουργήσουμε όλοι με ενότητα και με μοναδικό στόχο, το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X