ΑΠΟΕΛ Vs Δόξα 2-5

Την περασμένη αγωνιστική και παρά τη νίκη λόγω Τάμαρι είχαμε πει ότι πονούν τα μάτια μας με τα όσα βλέπουμε. Ο αγώνας με τη Δόξα όμως έμελλε να φανερώσει με το χειρότερο τρόπο τις αγωνιστικές αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ και το κατάντημα στο οποίο το έχει οδηγήσει η διοίκηση Πετρίδη.

Έντεκα άτομα που φορούσαν κίτρινες φανέλες και ένας ανήμπορος να βοηθήσει προπονητής έγιναν έρμαιο στις ορέξεις της Δόξας. Το τελικό 2-5 αποτελεί την πιο ντροπιαστική ήττα στη σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ήττα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά με ηθικούς αυτουργούς.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, διάθεσης και τακτικού πλάνου είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε μέσα σε 30 λεπτά τρία τέρματα και να απειληθούμε και με άλλα αφού δεν υπήρχε ΑΠΟΕΛ μέσα στο γήπεδο.

Οι αλλαγές του Κωστή με αυτή του Αλωνεύτη στο 24 δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το σκηνικό αφού η ομάδα δεν είχε τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις να αντιδράσει.

Οι αποδοκιμασίες των λίγων οπαδών μας που πήγαν στο γήπεδο ήταν έντονες και αναπόφευκτες γεγονός που απλά επιβεβαίωσε το μέγεθος του προβλήματος.

Το 0-4 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου προσγείωσε τους γραφικούς που είχαν ψευδαισθήσεις για αντίδραση έτσι ο αγώνας στη συνέχεια κύλησε με τρόπο που απλά φανέρωσε τις επιθετικές μας αδυναμίες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Αλωνεύτης

ΑΠΟΕΛ:
Bάτερμαν, Μιλάνοφ (46΄ Σόουζα), Καρλάο, Βούρος (24΄ Αλωνεύτης), Ιωάννου (61΄ Κασίνι), Μοράις, Αρτυματάς, Ντε Βιντσέντι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Ρέζα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!