Τι να πει και αυτός

Ο Κωστή φανερά νευρικός και απογοητευμένος τα είχε με την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Ανάλαβε την ευθύνη για την ήττα ενώ εξέφρασε τη στήριξη του στους παίκτες και κυρίως τους παλιούς, λέγοντας πως αυτή κουβάλησαν την ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια.

Ουσιαστικά αναφερόταν στον Μοράις…

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Για εμάς σήμερα είναι δύσκολη μέρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν δέχεται τέτοιο σκορ. Την αποκλειστική ευθύνη την έχω εγώ και πρέπει να δούμε με την διοίκηση όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα για να καταφέρουμε να εκπέμψει η ομάδα υγεία που αρμόζει στον ΑΠΟΕΛ. Για το παιχνίδι, τι να πω; Όταν δέχεσαι 3 γκολ σε 15 λεπτά, αλλάζουν τα πάντα. Προσπαθήσαμε. Η Δόξα είναι επικίνδυνη ομάδα, σε κάθε φάση δεχόμασταν γκολ και εκεί που θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι, η Δόξα σκόραρε. Όλοι στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να δούμε την κατάσταση με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρουμε την υγεία.

«Για μένα η αμυντική λειτουργία, αρχίζει από την επίθεση και η επίθεση από την άμυνα. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και ειδικά το πρώτο γκολ ήταν πολύ ατυχές. Όπως είπα, όταν είσαι 3-0 πίσω, είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Δεν άλλαξα τον σχηματισμό. Η επιθετική ανάπτυξη αρχίσει από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου αν γνωρίζετε από σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιβάλλεται».

Η απάντηση σε ερώτηση αν υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα:«Υπήρχε πρόβλημα συγκέντρωσης, δεν νομίζω πως υπάρχει απειθαρχία στην ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και είμαι δίπλα τους 100%. Είναι αυτοί που έφεραν τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!