Ρίχνουν το μπαλάκι στον Τιμούρ

Η διοίκηση Πετρίδη δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει πρόωρα παρά τις προτροπές και απαιτήσεις κάποιων οπαδών μας ενώ με έμμεσο καλεί τον Τιμούρ να αποχωρήσει αν νομίζει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην ανάκαμψη. Αυτά προκύπτουν μεσα από τις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης Φώτιου.

Διαβάστε τις σχετικές επισυμάνσεις όπως έγιναν στο ραδιόφωνο του Σουπερ Σπορ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

«Ο πρόεδρος μας είναι ο εκλεγμένος από την συνέλευση, από τους μετόχους για να καθοδηγεί την ομάδα στις επιτυχίες. Λίγο οι υπερβολές, η κακή εμφάνιση τον έκαναν να νιώθει αδιαθεσία. Δουλεύει πάντα για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Αυτοί που δεν κάνουν λάθη είναι αυτοί που δεν παίρνουν αποφάσεις».

«Η διοίκηση δεν κρύβεται γι’ αυτό είμαστε εδώ, ξέρουμε τι γίνεται, δεν κοιμόμαστε, θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να βελτιωθεί η κατάσταση».

«Έγινε η έκπληξη χθες γιατί είναι λίγο απ’ όλα. Κτίστηκε μια ομάδα με κάποιες αδυναμίες. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον Αντωνιάδη, δεν πρέπει να καταστρέψουμε τα πάντα, υπάρχουν οι αδυναμίες το αναγνωρίζουμε. Όταν αρρωστήσει κάποιος δεν πας άμεσα να τους κάνεις εγχείρηση καρδίας…»

«Έχουμε αλλάξει 4 προπονητές, αγκαλιάζεται με εμπιστοσύνη από την ομάδα ο Τιμούρ. Πρέπει και ο ίδιος να ανεβάσει ρυθμούς. Όλοι να ανασυνταχτούμε για να ανεβάσουμε την ομάδα».

«Πρέπει να ανεβάσουμε όλοι ρυθμούς ακόμη και ο Προπονητής ,δεν έχουμε καταστρεπτικές τάσεις. Πρέπει να φύγει η διοίκηση γιατί έχει κάνει 4 ήττες το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, που έχει οδηγήσει δυο φόρες την ομάδα στους ομίλους και έχει κάνει δυο φόρες το νταμπλ;»

«Έχει φτάσει η ώρα του ηλεκτροσόκ στον Αρχάγγελο. Η διοίκηση είναι πανέτοιμη και θα το δείτε. Παίκτες που είναι βαρόμετρο πρέπει να ανεβάσουν απόδοση, όποιοι δεν μπορούν η πόρτα του Αρχαγγέλου είναι ανοικτή και μπορεί να φύγει».

«Να στείλω μήνυμα στον κόσμο ότι είμαστε εδώ για να διορθώσουμε την κατάσταση. Ως διοίκηση δεν πάμε πουθενά. Υπάρχει η θητεία μας και λήγει οπότε λήγει. Μέχρι τη μέρα που είμαστε εκλεγμένοι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ανέβει η ομάδα».

«Είναι ο προπονητής μας ο Τιμούρ Κετσπάγια, αν ο ίδιος νιώθει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος…, εμείς πάντως τον στηρίζουμε και τον υποστηρίζουμε για να έρθουν καλύτερες μέρες».

Για σχέσεις παικτών-προπονητή: «Ακούονται πολλά, ακούονται ότι τρώμε τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας στον Αρχάγγελο τα οποιαδήποτε προβλήματα»

«Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάνει μέχρι και 4 προσθήκες. Το ΑΠΟΕΛ θέλει… 10 προσθήκες, θέλει καινούργιο αίμα, αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό τώρα. Έχουμε τις καλύτερες μονάδες και θέλουμε να γίνει ξανά ομάδα».

Για Μαντούκα: «Φταίνε όλοι. Εμείς δεν ήμασταν πιο πάνω; Φταίμε εμείς, προσπαθήσαμε σαν αγνοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να μην επέμβουμε στο έργο του και να κάνει τον προγραμματισμό. Ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Πασιένσια για όλες τις κινήσεις».

«Άμεσα θα ληφθούν κάποιες αποφάσεις, υπάρχει πρόβλημα, τα γνωρίζουμε ξέρουμε τι θα κάνουμε, ήρθε και ο κ. Σάμπουριτς για να βοηθήσει περαιτέρω».

«Επιστρέφει ο Ντε Βινσέντι, θα είναι διαθεσιμοι οι Γιαννιώτας και Μιλάνοφ».

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν τελικά; «Δεν θα σταματήσουμε πουθενά γιατι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Όλα είναι ανοικτά για τις μεταγραφές. Θα μείνουν στον Αρχάγγελο μόνο αυτοί που αξίζουν».

Τελευταίο μήνυμα: «Η διοίκηση είναι εδώ και θα μείνει εδώ. Λαμβάνουμε όλες τις απόψεις υπόψη μας. πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να πάρουμε συλλογικά αποφάσεις για ανάκαμψη της ομάδας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!