Βαρύ το κλίμα για όλους

Η κατάσταση δείχνει πλέον εκτός ελέγχου και είναι για αυτό που καμία προσθήκη ποδοσφαιριστή ή διευθυντή ποδοσφαίρου δεν δείχνει ικανή να αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό τα δεδομένα. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει εικόνας αποσύνθεσης σε όλους τους τομείς και οι διασπαστικές τάσεις κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την επόμενη μέρα.

Παρά το ότι οι ευθύνες είναι συνολικές το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι σε κάθε ομάδα ο πρώτος που πληρώνει τα σπασμένα είναι ο προπονητής. Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον του Κετσπάγια αλλά το σίγουρο είναι ότι το κλίμα είναι αρκετά βαρύ για τον προπονητή μας. Κλίμα που δημιουργείται πρώτα στον Αρχάγγελο και μετά οπουδήποτε αλλού και είναι για αυτό που η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Ο κόσμος δικαιολογημένα βρίσκεται στα όρια του αφού κρίνει ότι η απόλυση προπονητών κάθε 4 μήνες δεν μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα.

Ο χειρισμός της όλης υπόθεσης γίνεται ακόμα πιο δύσκολος αφού η διοίκηση Πετρίδη έδειξε τρομερή δυσκολία στο να επιλέγει τους κατάλληλους προπονητές. Η πρόσληψη Σάμπουριτς δεν διασκεδάζει τις εντυπώσεις αφού η όποια απόφαση θα πρέπει να παρθεί σε ανώτατο επίπεδο και όχι από ένα υπάλληλο μερικών ημερών.

Είναι γνωστό ότι στις κατά καιρούς κρίσεις ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει τα χειρότερα συμπτώματα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αντιμετώπιση τους. Η σημερινή κατάσταση επιβάλει την ενεργοποίηση όλων όσων έχουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που διοικείται η εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Αυτοί καλώς ή κακώς είναι 3-4 μεγαλομέτοχοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!