Σχετικά με την εξάρτηση

Με αφορμή τη διακοπή αλλά και τη φτωχή φετινή συνεισφορά του Τάμαρι τους πρώτους τρεις τουλάχιστον μήνες, επανέρχεται στις συζητήσεις όλων η εξάρτηση που έχει ή δεν έχει ο ΑΠΟΕΛ στον Ιορδανό.

Ο τελευταίος που τοποθετήθηκε επί του θέματος ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας. Ο Πετεβίνος κάνοντας μια ποδοσφαιρική εκτίμησε δεν δίστασε να πει ότι η ομάδα κάποτε είναι καλύτερη χωρίς τον Μούσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πράγματι η επισήμανση αυτή είναι ορθή και ισχύει όταν ο Ιορδανός δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ή και όταν αφήνει τις ατομικές του ενέργειες να ξεφεύγουν σε βαθμό που λειτουργεί εις βάρος του πλάνου και της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι για αυτό που οι αρμόδιοι έχουν υποχρέωση να τον βοηθήσουν από κάθε άποψη, προκειμένου να γίνει όλα αυτά που θέλουμε.

Η σχετική δήλωση:

“Διαφωνώ ότι υπάρχει εξάρτηση στον Τάαμαρι. Ο Μούσα είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης που μπορεί να προσαρμοστεί το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ πάνω του, αλλά δεν σημαίνει ότι εξαρτάται από αυτόν το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. Σας λέω με πλήρη επίγνωση αυτού που θα πω, δεν αποκλείω ο ΑΠΟΕΛ σε κάποιες περιπτώσεις να έχει καλύτερη ομάδα χωρίς τον Μούσα στον αγωνιστικό χώρο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!