Σεμνά και με αποφασιστικότητα

Δεν κοιτάμε κανέναν αφ’ υψηλού. Η επιστροφή στην κορυφή δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ παρά τα προβλήματα του μπορεί να πετύχει τους στόχους του και συνεχίζουμε αναγνωρίζοντας ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η ΑΕΚ και ο Καπιτανής δεν θα πέσουν αμαχητί. Η ομάδα της Λάρνακας θα επιχειρήσει την επικοινωνιακή αντεπίθεση αλλά αυτή δεν αρκεί. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον αυτός που έστω και με ένα βαθμό κρατά το μαχαίρι και την πίττα και θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν και στην πράξη ότι αντιλαμβάνονται πως δεν έχει κριθεί τίποτε. Η ομάδα μας δεν έχει κερδίσει ακόμα ντέρμπι και τις επόμενες δυο αγωνιστικές έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια και την Ανόρθωση. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ισχύει και με το παραπάνω αυτό που είπε ο Κετσπάγια, πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Αρχίζουν όμως σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα μας δείχνει να ανεβάζει στροφές στο αγωνιστικό κομμάτι, να περιορίζει σε φυσιολογικά επίπεδα τους τραυματισμούς και τις εσωτερικές προστριβές να περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Εμπρός λοιπόν για να δείξουμε σε όλους ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να κατεβούμε από εκεί που αξίζουμε να βρισκόμαστε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!