Μόνο ο ΑΠΟΕΛ

Είναι φυσιολογικό η ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων να αναγκάζει τον πρόεδρο της ΑΕΚ να πραγματοποιεί σήμερα δημοσιογραφική διάσκεψη και την Ανόρθωση να προσπαθεί να βγει αλώβητη από την κρίση, προσδοκώντας ότι θα καταφέρει να επανέλθει όπως κάναμε και εμείς όταν βρεθήκαμε σε δύσκολη προ μηνός. Η αλήθεια είναι ότι μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο comeback. Και αυτό γιατί παρά τα πολλά προβλήματα μας, είμαστε η ομάδα που έχει τα άντερα και την ποιότητα να επανέλθει.

Όσο σημαντικό είναι το comebak άλλο τόσο είναι και το ότι όλοι ή τέλος πάντων όσοι πρέπει αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμα. Οι ισορροπίες πλέον είναι τόσο λεπτές που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στους επόμενους 10 και βάλε αγώνες!

Δεν μπορεί όμως κανένας να παραβλέψει ότι ο ΑΠΟΕΛ μάζεψε τα κομμάτια του και δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να παραμείνει στην κορυφή. Στην πιο κρίσιμη χρονικά στιγμή (μετά την ήττα από τη Δόξα) δεν απολύθηκε ο Κετσπάγια και στη συνέχεια τα πράγματα άρχισαν να διορθώνονται αφού όπως φαίνεται αγγίξαμε πάτο.

Ο κκέλης έχει τις εμμονές του αλλά κάνεις δεν μπορεί να παραβλέψει ότι έχει μάτι. Το επιβεβαίωσε με τις τρεις μεταγραφές του, οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη αλλά και με τις επιλογές του.

Μπορεί να του τα χώνουν πολλοί για την επιμονή στον Αντωνιάδη και κάποιες άλλες επιλογές του αλλά η διαχείριση του ρόστερ σχετίζεται και με την κατάσταση που βρήκε. Είναι για αυτό που δικαιούται να χτίσει τον ΑΠΟΕΛ με δικά του υλικά και τότε να κριθεί ακόμα πιο δίκαια και αυστηρά.

Ο κάθε κακομοίρης Βεντούρης κλαψουρίζει ότι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα ανακόπτεται ύποπτα και επί σκοπού από τη διαιτησία. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα ακολουθήσει την τακτική Πετρίδη και όλων των άλλων και θα χρέωση σήμερα στη διαιτησία την τρομερή δυσκολία της ομάδας του να πάρει αποτελέσματα. Είναι φανερό ότι όσο πλησιάζουμε στους αγώνες κατάταξης η πίεση θα μεγαλώνει και τα συμβούλια των ομάδων θα την μεταφέρουν οπουδήποτε και κυρίως στη διαιτησία.

Παρόλο που έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και οι αστάθμητοι παράγοντες (διαιτησία, κάρτες, τραυματισμοί) μπορούν να ανατρέψουν δεδομένα, οι αγώνες που μεσολαβούν μέχρι την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής μπορούν να θεωρηθούν καταλυτικοί.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά σειρά Ομόνοια, Ανόρθωση, Αγία Νάπα και Απόλλων και αν η ομάδα συνεχίσει να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς, ίσως οι αγώνες αυτοί να μας εδραιώσουν στην κορυφή. Εννοείται ότι είμαστε μια ήττα μακριά από το να γυρίσουν όλα πάλι, οπότε προσοχή αφού ίσως να βολεύει να βλέπουν μισοάδειο το ποτήρι οι υπεύθυνοι αφού έχουμε και θέμα με τον εφησυχασμό!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!