Σκουριά και νερά

Στους δύο προηγούμενους αγώνες του κυπέλλου με Αγία Νάπα και Δόξα ο Τραμεζάνι επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ρομό κάτω από τα δοκάρια της εστίας μας. Λογικό αφού θέλει τον δεύτερο του τερματοφύλακα ετοιμοπόλεμο ανά πάσα στιγμή χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Βάντερμαν.

Χθες αναφερθήκαμε στο κατά πόσο υπάρχει πολυτέλεια για αλλαγές. Η πιο πάνω περίπτωση είναι από εκείνες που υπάρχει η πολυτέλεια αλλά και η ανάγκη. Όπως υπάρχει και η ανάγκη να δούμε τον Φατσινέτι για να δέσει το γρηγορότερο με την ομάδα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μπένζιακ αφού και εκεί είναι μια θέση που σηκώνει βελτίωση. Από την άλλη υπάρχουν και οι παίκτες όπως τον Αλωνεύτη και τον Εφραίμ που θέλουν επειγώντος λεπτά για να μην σκουριάσουν. Ο Τραμεζάνι το γνωρίζει αυτό και ήδη χρησιμοποίησε αρκετούς του πάγκου στα επόμενα παιχνίδια.

Ακόμα ένας παράγοντας που παίζει από σήμερα είναι η καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Όπως δείχνουν όλες οι προβλέψεις θα βρέχει. Και υπάρχουν κάποιοι που κτυπούν εύκολα ή που δεν πρέπει να κτυπήσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!