Σωστος ο Μπαλταζάρ

Αναγνώρισε την νίκη αλλά δεν πετάει στα σύννεφα ο Μπαλταζάρ αφού ξέρει ότι αν πάει στο επόμενο παιχνίδι για να προστατεύσει το εύθραστο 1-0 θα αποκλειστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα…

«Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Δεν βλέπω όμως ότι πήραμε προβάδισμα με το 1-0. Αν πάμε στο Καζακστάν με σκοπό να υπερασπιστούμε το 1-0, δεν θα περάσουμε. Η Αστάνα είχε καλή απόδοση, χειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι…

«Θα πρέπει να πάμε με στόχο τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε και πετύχαμε ένα γκολ. Θα πάμε στο Καζακστάν για να πετύχουμε γκολ. Για μένα θα είναι σαν να είμαστε στο 0-0. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Πάντα πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε».

Για τον Καζού…  

«Είναι ένας ποδοσφαιριστή που είναι δύναμη για μας στα στημένα.  Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής 23 χρονών. Αρκετοί που αποκτήσαμε φέτος, αλλά και ήταν ήδη στο ρόστερ είναι νεαρής ηλικίας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως οι άλλοι. Είναι σημαντικό που πάμε με μηδέν παθητικό».

Για το πως σκέφτεται να παρατάξει το ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό…

«Δεν θα πάμε για να αμυνθούμε. Είναι αδύνατο να πάμε για να υπερασπιστούμε το σκορ. Ξέρουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας. Δεν μας εξέπληξαν σε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε λάθη, τα οποία δεν πρέπει να κάνουμε στο Καζακστάν. Δεν θα πάμε για να αμυνθούμε. Θα πάμε για κάνουμε το παιχνίδι μας, να πετύχουμε ένα γκολ και να βάλουμε πίεση στην Αστάνα. Αν σκοράρουμε θα φτάσουμε κοντά στην πρόκριση».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!