Σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτος στα τελευταία 20 λεπτά έτσι δεν μπόρεσε να κερδίσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Ο προπονητής μας ανέδειξε το ότι δεν κάναμε το δεύτερο γκολ και παραδέχτηκε ότι στα τελευταία λεπτά σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του..

“Ήταν ένα καλό ντέρμπι. Δυο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν. Είχαμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Όλοι έδωσαν τα πάντα. Σκοράραμε και χάσαμε την ευκαιρία που ίσως να μας έδινε τη νίκη. Ο Άλεφ μπορούσε να σκοτώσει το παιχνίδι. Στα τελευταία 15 λεπτά σταματήσαμε να παίζουμε. Έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο. Αυτό δεν το είχαμε. Οπισθοχωρήσαμε. Το άξιζε ο Απόλλωνας.  Είμαστε δυσαρεστημένοι φυσικά για το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας άξιζε τον βαθμό.

Που χρειάζεται βελτίωση το ΑΠΟΕΛ;

“Μετά από δύσκολα παιχνίδια δεν είχαμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε. Χρειαζόμαστε να κρατούμε τη κατοχή. Χάνουμε συχνά τις μπάλες πολύ εύκολα. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν από αυτό. Να είναι πιο ασφαλείς και να κρατούν τη μπάλα σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον. Να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα. Πρέπει να βελτιωθούν όλοι που παίζουν μπροστά. Να τελειώνουμε τις φάσεις. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Μερκή να σκοράρει. Χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη μπροστά. Πρέπει να σκοράρεις το δεύτερο γκολ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Την Πέμπτη είχαμε βάλει δυο τέρματα από στημένες φάσεις. Ίσως κάποιοι παίκτες να χρειάζονται χρόνο”.

Ήταν οδηγία να οπισθοχωρήσει το ΑΠΟΕΛ μετά το 1-0;

“Πάντα μου αρέσει να κρατώ τη μπάλα. Ξέρω τι συμβαίνει όταν προσπαθείς να κρατήσεις το σκορ. Χάναμε εύκολα τη μπάλα και έγινε δύσκολο το έργο μας. Απογοητεύτηκα τα τελευταία λεπτά επειδή χάναμε τη μπάλα. Δεν πρέπει να χάνουμε εύκολα τη κατοχή. Σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε και μπορεί να χάναμε.”

Υπήρχαν οδηγίες να παίξει το ΑΠΟΕΛ με πέντε αμυντικούς στα τελευταία λεπτά;

“Παίξαμε σε όλο το παιχνίδι με πέντε αμυντικούς. Δεν το είδατε αυτό; Παίξαμε σε όλο το παιχνίδι με πέντε αμυντικούς”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!