“Στο ΓΣΠ μπορούμε…”

Ο Κρίστιανσεν δεν μπορούσε παρά να αναγνωρίσει ότι πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και μια μέσα σε μια καυτή έδρα.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα πολύ δυνατή, ποιοτική ομάδα είχαμε δύσκολο έργο στο τέλος αυτό που μετρά είναι ότι ήμασταν αποτελεσματικοί και μετρά το αποτέλεσμα. Νομίζω όλα ήταν όπως τα περίμενα, το ξέραμε ότι θα υποφέραμε στην άμυνα, είχαν πολλούς παίκτες στα φτερά και ήταν ευέλικτοι, υποφέραμε στο παχνίδι. O Γουίλιαμς ήταν εξαιρετικός. Κάναμε εξαιρετικό αγώνα βρήκαμε τα κενά τους, φάνηκε στο πρώτο γκολ, η ατμόσφαιρα στον Σαν Μαμές ήταν εξαιρετική. Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση όμως θέλουμε νίκη.

Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, πρέπει να πω με συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Αθλέτικ, θα προσπαθήσουμε με την βοήθεια του κόσμου μας να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!