Στο short list o Τσέποβιτς

Η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού θεωρείται δεδομένη και οι επόμενες μέρες κρίνονται καθοριστικές αφού θα εντατικοποιηθεί η προσπάθεια της διοίκησης να κλείσει το θέμα. Να κλείσει με τρόπο ιδανικό αφού το ζητούμενο δεν είναι απλά η μεταγραφή αλλά να έρθει κάποιος που πραγματικά μπορεί να βοηθήσει.

Ο 28χρόνος Τσέποβιτς είναι σύμφωνα με τους αρμοδίους ένας τέτοιος παίκτης αφού βρίσκεται στο short list με τους παίκτες με τους οποίους γίνονται διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για Σέρβο επιθετικό που αγωνίζεται στην Ουγγρική Βίντι και για να έρθει στο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την ομάδα του.

Ο Σέρβος αγωνίζεται στην Βίντι (Βιντεοτόν όπως ονομαζόταν παλαιότερα) από τον Φεβρουάριο του 2018 και μέχρι στιγμής κατέγραψε 16 συμμετοχές, σκοράροντας 7 γκολ. Προηγουμένως, την περίοδο 2017-2018 βρισκόταν στο ρόστερ της Σπόρτινγκ Χιχόν (15 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017 ήταν στη Χετάφε (59 συμμετοχές, 9 γκολ), η οποία τον αγόρασε έναντι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ από την Σέλτικ. Εκεί βρισκόταν μια διετία από το 2014-2016 (19 συμμετοχές, 4 γκολ).

Το καθεστώς της πιθανής μετακίνησης του παίκτη είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα αφού ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα μας ιδιαίτερα αν αγωνιστούμε στους ομίλους του Europa League.

Είναι για αυτό που το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Αστάνα θα παίξει το δικό του ρόλο αφού θα βοηθήσει και τους δικούς μας να ζυγίσουν σωστά τα οικονομικά δεδομένα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!