Στοχοπροσήλωση από οπαδούς και παίκτες

Μετράμε αντίστροφα για το Σάββατο και τη νίκη που θα μας ανακηρύξει πρωταθλητές. Για να συμβεί αυτό πρέπει όλοι να είμαστε διαφορετικοί από ότι στον τελευταίο αγώνα με την Αελ.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και πολλά άλλα στο Σπορ ΦΜ:

«Όπως διαπιστώνεται ή διαπιστώνετε γίνεται αυτό που λέγαμε πριν από βδομάδες. Άλλαζαν τα φαβορί του τίτλου συνεχώς. Φτάσαμε σε τέτοιο σημείο που στον τελευταίο αγώνα σε 90 λεπτά που αν δεν κερδίσουμε δεν παίρνουμε τον τίτλο. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα παιχνίδι με την ΑΕΛ που τα πάντα πήγαιναν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό ήταν αγχωτικό γιατί το αποτέλεσμα κρινόταν από ένα γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε δυο πρόσωπα διαφορετικά. Δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια εικόνα όμως που και οι δυο ομάδες έκλεισαν τις άμυνες τους. Αυτό δεν το επικαλούμαστε ως δικαιολογία, εγώ νομίζω ποδοσφαιρικά ήταν ξεκάθαρα. Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν κρατούσε τους 3 βαθμούς της νίκης. Έπρεπε να βάλουμε 23ο γκολ για να έχουμε 2 γκολ αέρα. Υπερτερούσε η σκέψη της αυτοσυντήρησης. Την κλήρωση ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει πρώτος για μας δεν παίζει ρόλο. Εμείς χρειαζόμαστε μόνο το αποτέλεσμα της νίκης, είτε περιμένουμε τον αγώνα του Απόλλωνα, είτε όχι, αφού είτε ούτε το ενδεχόμενο της πίεσης αλλάζει. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην έδρα μας με δεκάδες χιλιάδες κόσμου στο πλευρό μας. Στοχοπροσήλωση από τους οπαδούς μας και τους παίκτες».

Για το επίμαχο ψεσινό τουίτ του επίσημου ΑΠΟΕΛ: «Οι γρίφοι και οι απαντήσεις, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας είναι ξεκάθαρες για όσους είναι γνώστες. Μετά που τελείωσε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είδαμε πολλούς γρίφους, αναρτήσεις παικτών να βγαίνουν και να χάνονται, δημόσιες τοποθετήσεις στις δημοσιογραφικές διασκέψεις, άρα και εμείς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. Τελειώνουμε με ένα μήνυμα. Το πρωτάθλημα θα κριθεί σε 90΄ και τον αγώνα με την Ανόρθωση. Αν είμαστε καλύτεροι θα το πάρουμε δίκαια και καθαρά. Ούτε πια μέρα δεν ξέραμε, ποια ώρα, ποιες οι λεπτομέρειες, όλα αυτά».

Εάν με την Ανόρθωση θα κάνει φιέστα αν κερδίσει η ομάδα: «Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι φιέστα. Είναι μια ποδοσφαιρική μάχη 90λεπτών να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα κάνουμε τίποτε άλλο. Όταν τελειώσει ο αγώνας και πάρουμε αποτέλεσμα θα δούμε τι θα κάνουμε».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Χθες και σήμερα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές, ρεπό ξεκούρασης. Είναι εκτός ο Καρλάο και ευχόμαστε να μην προκύψει κάτι άλλο και να πάμε με όλους τους παίκτες μας κόντρα στην Ανόρθωση»

Ρεκόρ βαθμών για τον ΑΠΟΕΛ αν κερδίσει με την Ανόρθωση: «Από το 2007 που ξεκίνησαν τα πλέι οφς καμιά ομάδα ομάδα δεν έχει ξεπεράσει το φράγμα 83 βαθμών το έκανε το ΑΠΟΕΛ το 2015-206 με 83 βαθμούς και φέτος το ισοφαρίζουμε. Υπάρχει πιθανότητά δυο ομάδες να ξεπεράσουν το φράγμα των 83 βαθμών. Είναι μεγάλη και η διαφορά αναμεσά στις δυο ομάδες και τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος. Ελάχιστοι βαθμοί χάθηκαν στα πλέι-οφ και απ’ τις δυο ομάδες. Είναι σε συνάρτηση όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι αξιόλογο γεγονός. Εμείς κυνηγάμε κι αλλά ρεκόρ. Είναι το έκτο συνεχόμενο, είναι το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων του 205-20 με 91 γκολ, αν σκοράρουμε ακόμα 1 απέναντι στην Ανόρθωση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X