Στον δρόμο για τα playoffs

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την συμπλήρωση του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και τον σχηματισμό των ομίλων των playoffs. AEK, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έχουν ξεχωρίσει, δημιουργώντας μια απόσταση που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος από τους άλλους διώκτες να καλύψει και θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Οι πέντε αυτές αγωνιστικές θα είναι μια σημαντική ένδειξη για την κατάσταση που βρίσκονται πριν την τελική ευθεία και μπορούν να κρίνουν πολλά , αφού τα ντέρμπυ είναι πολλά, αλλά και τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια κρύβουν παγίδες.

Screen Shot 2016-02-04 at 05.47.27

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ έχουν δυσκολότερο θεωρητικά έργο αφού έχουν να αντιμετωπίσουν τρείς ομάδες της πρώτης εξάδας, ενώ η Ανόρθωση έχει να παίξει με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, αλλά στα υπόλοιπα της παιχνίδια έχει να αντιμετωπίσει αντιπάλους που μάχονται να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ένα αβαντάζ για την ομάδα μας μπορεί να είναι το γεγονός ότι ακολουθούμε το πρόγραμμα της ΑΕΚ, οπότε ειδικά στα ντέρμπυ θα βρούμε ομάδες που τα έχουν δώσει όλα την προηγούμενη βδομάδα , ό,τι και αν μπορεί σημαίνει αυτό από πλευράς φθοράς των αντιπάλων μας λόγω κούρασης, καρτών ή τραυματισμών.

Σαν ΑΠΟΕΛ είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και τις ανατροπές και τα πρόσφατα παραδείγματα των τελευταίων ετών μας μαθαίνουν ότι τίποτα δεν τελειώνει … μέχρι να εμφανιστεί η χοντρή κυρία.

Κρίσιμα είναι όλα τα παιχνίδια αφού ειδικά σε αυτό το στάδιο κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, αλλά το κρισιμότερο όλων είναι το παιχνίδι στο Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση -από τα λεγόμενα εξάποντα – και ευκαιρία να διαλύσουμε τις δικές τους ελπίδες.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά αν η ομάδα μας βγάλει χαρακτηριστικά που είναι στο DNA της , αλλά δεν έχει εμφανίσει φέτος, όπως ομοιογένεια, σταθερότητα και συγκέντρωση, τότε το πρωτάθλημα είναι κοντά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!