Σαν δεν ντρέπεστε

Καλημέρα αδέλφια,

Κάτω τα χέρια από τον παίκτη μου ρε. Σαν δεν ντρέπεστε να κατηγοράτε όλοι, μέχρι και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδα του, τον ένα και μονοδικό Ρασίντ Αλαμπί!

“Ο κεντρικός αμυντικός της Pafos fc στο ημίχρονο παρουσιάστηκε προκλητικός, κάνοντας απρεπείς χειρονομίες προς την κερκίδα των οπαδών της Ομόνοιας.”

Να μεν μπορούν να δουν ένα πλάσμα να μπει στο σωστό δρόμο ρε… Ακου ρε. Ξέρεις οι χόχοι εκάθουνταν αγιούθκια πάνω στην κερκίδα και ο Αλαμπί που αγωνίστηκε τόσα χρόνια με την “τιμημένη” και κέρδισε με αυτούς τόσους τίτλους (καλάν ,ντάξει, σόρρι, αππώθηκα)…. Οι χόχοι όπως έλεγα εκάθουνταν αγιούθκια και ο Αλαμπί επίεν τζαι εκάβλιασεν τους. Και μόνο τότε τον έβρισαν οι χόχοι και ο διαιτητής έκρινε σωστό να τον αποβάλει.

Να θυμίσουμε το καλόπαιδο τον Καϊάφα που πριν λίγα χρόνια κάβλιασε τους ΑΠΟΕΛίστες. Αλλά ο Καής δικαιούται. Ήταν αρχηγός αλήτης.

Αθλιογράφοι τότε ήταν εντάξει; Ο Αλαμπί παρουσιάστηκε προκλητικός;

Πρόδρομε ξύπνα.

“Η διοίκηση της ομάδας καταδικάζει το περιστατικό και θα αντιδράσει άμεσα με παραδειγματική τιμωρία του παίκτη, ακόμη και με απομάκρυνση του από την ομάδα.”

Τέτοιες ευκαιρίες είναι ουάνς ιν ε λάιφτάιμ.

 

Άρμι μπλου εντ γέλλοου γκλόρι πράιντ άνσεστορς.
ΑΠΟΕΛ
Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!