Συμπεράσματα και σκέψεις    

 Παίζεις με τη Δόξα στο κύπελλο μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και όλος ο κόσμος περιμένει να δει το πολυδιαφημισμένο ροτέισιον , έλα όμως που έχουμε εφιάλτες ακόμη από την τελευταία φορά που είδαμε την ομάδα της Κατοκοπιάς στο ΓΣΠ . Πολλοί θα σου πουν ότι  άλλοι καιροί τότε άλλοι τώρα, όμως σε επίσημο παιχνίδι δεν χωρά καμία χαλάρωση και πολλές φορές αυτό το βλέπουμε σε τέτοιου είδους αγώνες όπως τον χθεσινό , κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ημίχρονο .

  Η ομάδα μας ξεκίνησε χαλαρά το παιχνίδι κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην Δόξα να προηγηθεί και να δικαιούται ίσως άλλο ένα γκολ . Εκεί που ακυρώνεται το γκολ των φιλοξενουμένων σκέφτεσαι αξίζει να κάνεις το ροτέισιον στο ΓΣΠ ή αυτό γινόταν και στον επαναληπτικό στο Μακάρειο , αν πάει κάτι στραβά εκεί τι κάνεις ; Ευτυχώς πάντως τα πράγματα δεν πήγαν όσο στραβά θα μπορούσαν να πάνε.

   Όλα αυτά φυσικά είναι θεωρητικά ερωτήματα που μπορούν όμως να μας βοηθήσουν να βγάλουμε κάποια ουσιαστικά συμπεράσματα. Πρώτα από όλα η επιλογή του προπονητή δείχνει να είναι ιδανική και αυτό ίσως να φαίνεται πιο εύκολα σε παιχνίδια όπως το χθεσινό. Η δυνατότητα του να μεταμορφώνει την ομάδα σε μικρά ή μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι κάτι που έχουμε καιρό να δούμε στο ΑΠΟΕΛ.

Επίσης η επιθυμία του να εκμεταλλευτεί το βάθος του ράστερ, μόνο σε καλό δείχνει να μας βγαίνει εικάζουμε  πως θα είναι και επιθυμία τις διοίκησης αφού το ταμείο είναι μείον πάντως όποιος και να είναι ο λόγος που το κάνει δείχνει να μπορεί να βρει λύσεις και να προσαρμόσει πράγματα κοντά στην ικανότητα των παικτών του . Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα μεγάλο ρόστερ είναι ευχή και κατάρα και η διαχείριση αυτού, μοιάζει να είναι και το κλειδί για τον Τραμεζάνι .

 Σε άλλα νέα ο Μπάλογκ ίσως και να έχει αυτό που βγήκαμε να ψάξουμε στην δύσκολη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Νατέλ επίσης και δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός που θα έρθει και θα μπορεί να βοηθήσει τόσο άμεσα όσο θέλουμε . Επίσης για πόσα χρόνια ακόμα θα μας εκπλήσσουν θετικά με τις ενέργειες τους παίκτες όπως ο Στάθης και ο Νούνο ( να τις  χιλιάσει τις συμμετοχές ) , δεν είναι και λίγο πράγμα το όνομα σου να μπαίνει κόντα πόσο μάλλον πάνω από αυτό του μεγάλου Γιάννου Ιωάννου στα δεφτέρια τις σπουδαιότερης ομάδας της Κύπρου.

Όπως και να έχει  τα παιχνίδια είναι πολλά και από τη στιγμή που οι κουρασμένοι ανταγωνιστές μας δεν μας βλέπουν με τα κιάλια τότε η συνέχεια κρύβει κινδύνους . Ας ελπίσουμε να έχουμε ένα ακόμη αξιομνημόνευτο νέο έτος, μέσα στα  γήπεδα ή και στις τηλεοράσεις

ΚΑΛΗ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X