Σύντομα

Τελικά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σήμερα ο αρχηγός αλλά μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις με αφορμή την επικείμενη πλέον συμπλήρωση 500 συμμετοχών..

Κρατάμε το ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει το ποδόσφαιρο σύντομα.

“Είναι ένας μεγάλος αριθμός, είμαι περήφανος και χαρούμενος. Δεν είναι όμως το σημαντικότερο, κάθε μέρα δουλεύω για να δίνω το καλύτερο στην ομάδα”

“Ο αριθμός λέει πολλά σε μένα και στον σύλλογο και ανυπομονώ να συνεχίσω το ταξίδι μου”

“Κάθε χρόνο έχουμε καλές και κακές στιγμές. Έχω πολλές καλές στιγμές να θυμάμαι. Δόξα το Θεό στα 10-12 χρόνια που είμαι εδώ, έχω πολλές καλές στιγμές να θυμάμαι και θέλω να συνεχίσω να φτιάχνω καλές αναμνήσεις εδώ στο ΑΠΟΕΛ”

“Υπάρχουν πολλά ξεχωριστά γκολ. Θυμάμαι εκείνο με την Ανόρθωση, τότε που δεν τους κερδίζαμε εκεί. Επίσης το πέναλτι με την Λυών δεν μπορώ να το ξεχάσω”

“Η οικογένειά μου είναι κάθε δευτερόλεπτο εκεί για μένα και με στηρίζει. Όσα κάνω, τα κάνω γι’ αυτούς. Τους αξίζει περισσότερο από μένα, υποφέρουν πολύ στο… παρασκήνιο. Εκπλάγηκα, δεν ήξερα ότι θα είναι εκεί”

“Δεν μετανιώνω που αποφάσισα να έρθω στο ΑΠΟΕΛ, ήταν η καλύτερη απόφαση στην καριέρα μου. Φυσικά η Τσέλσι είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα και είμαι περήφανος που ήμουν εκεί. Για την καριέρα μπορούμε να πούμε πολλά. Μπορούμε να κοιτάξουμε τις επιτυχίες και τα τρόπαια… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, επιλογές και είμαι χαρούμενος που πήρα την καλύτερη”

“Δεν ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Νιώθω πολύ καλά, σαν στο σπίτι μου. Δεν σκέφτομαι το πότε θα σταματήσω. Ανυπομονώ να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Θα δούμε στο τέλος πού θέλει ο Θεός να φτάσω”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!