Τα αποδυτήρια είναι συντετριμμένα

Ο Μπαλταζάρ μίλησε για την αποτυχία στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδια και για τα αποδυτήρια που είναι συντετριμμένα. Εμείς λέμε ότι δεν είναι μόνο το αποδυτήρια αλλά όλο το ΑΠΟΕΛ γιατί το χαστούκι ήταν από τα πιο δυνατά που δεχθήκαμε στην πρόσφατη ιστορία μας. Προσπάθησε επίσης να βρει δικαιολογία που δεν χρησιμοποίησε τον Ζαχίντ.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με αυτό που συνέβη. Γνωρίζαμε ότι μετά το πρώτο καταστροφικό ημίχρονο στην Λιθουανία έπρεπε να αντιδράσουμε για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Οι παίκτες ακολούθησαν το σχέδιο μας, έδειξαν υπέροχη συμπεριφορά για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και αυτό κάναμε. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε νωρίς και το πετύχαμε. Και αφού γνωρίζαμε ότι η Σούντουβα θα είχε αμυντική διάθεση κι έπρεπε να παίξουμε συγκεντρωμένα και μυαλωμένα. Αυτό συνέβη σε όλο το παιχνίδι

Προσπαθήσαμε, βρήκαμε ευκαιρίες, πιέσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως είναι φυσιολογικό σε έτσι περιπτώσεις τα αποδυτήρια είναι συντετριμμένα. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να αντιδράσουν, το έχουν αποδείξει σε παρόμοιες καταστάσεις. Χάσαμε ένα από τους βασικούς μας στόχους. Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να παίξει στους ομίλους αλλά δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Απομένει το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά υπάρχει και το πρωτάθλημα και πρέπει να επικεντρωθούμε και στους παίκτες για να τους βοηθήσουμε».

Αν νιώθει πως είναι προσωπική του αποτυχία ο αποκλεισμός:

«Σαν προπονητής νιώθω απογοητευμένος να βλέπω σε αυτή την κατάσταση τους παίκτες μου. Με αυτή την απογοήτευση είχα έρθει στο ΑΠΟΕΛ. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση και μαζί καταφέραμε να το αντιστρέψουμε, μαζί καταφέραμε να γίνουμε πρωταθλητές. Πιστεύω στην δουλειά μου, στην δουλειά των παικτών παρά το ότι χάσαμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα 20 λεπτά που έγιναν στην Σούντουβα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Ζαχίντ:  

«Ο Ζαχίντ ήταν άρρωστος με ίωση. Έχασε 6 κιλά τελευταία. Ήταν διαθέσιμος για κάποια λεπτά αλλά όχι για όλο τον αγώνα. Δεν έχω παράπονο από κανένα παίκτη, μπορούμε να κάνουμε εικασίες. Το σημαντικό είναι να αναλύσουμε σωστά το παιχνίδι. Μπορεί οι αποφάσεις μια δεδομένη στιγμή να μην ήταν οι καλύτερες, αλλά είδα τους απίκτες που έπαιξαν σήμερα να κυνηγούν το δεύτερο γκολ».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!