Τα δεδομένα δείχνουν Πάρντο

Η σειρά των αγώνων με τη Ρόζενμποργκ θα κρίνει ανάμεσα στα άλλα και ποιος τερματοφύλακας έχει προβάδισμα για να πάρει θέση βασικού τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για μια θέση με ιδιαιτερότητες όπου δεν αγωνίζεται ο πιο φορμαρισμένος, οπότε ο προπονητής μας θα πρέπει να καταλήξει αν δεν το έχει κάνει ήδη. Στους αγώνες με την TNS και προς έκπληξη μερικών, ο Βάντερμαν πήρε θέση βασικού. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πιέστηκε καθόλου οπότε δύσκολα μπορεί να κριθεί ο Ολλανδός ή και ολόκληρη η αμυντική λειτουργία.

Με τη Ρόζενμποργκ όμως τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι στις στατικές φάσεις ενώ έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την επιθετικότητα που βγάζουν στους εντός έδρας αγώνες.

Τα δεδομένα σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά των δυο τερματοφυλάκων του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τον Κρίστιανσεν.  Ο Βάντερμαν έχει ένα θέμα με τις εξόδους  οπότε η επιλογή Πάρντο δείχνει πιο ενδεδειγμένη.

Ο τελευταίος είχε σκαμπανεβάσματα την τελευταία διμηνία της περσινής χρονιάς αλλά δεν παύει  να είναι αυτός που στους καθοριστικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια ορθώνει ανάστημα.

Αναμένουμε λοιπόν και για αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!