Τα ισχυρά κίνητρα της Αεζ

Ο Πετεβίνος σε σημερινές δηλώσεις του χαρακτήρισε τη νεοφώτιστη Αεζ ως μια ασταθή ομάδα με ισχυρό όμως κίνητρο από τη στιγμή που θα αγωνιστεί εντός απέναντι στο πρωταθλητή. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας σχολιάσα και τα διάφορα ανοικτά θέματα…

Οι σχετικές επισυμάνσεις όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

«Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση,. Η φετινή έναρξη του πρωταθλήματος ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες γιατί έχουμε τρεις διακοπές. Για εμάς είναι υποκειμενικό αν θα ξεκουραστούμε γιατί είναι συνεχείς οι υποχρεώσεις μας. Το ευτύχημα είναι πως δεν έχει προστεθεί κάποιος στο ιατρικό δελτίο και αυτοί που βρίσκονται εκεί, μετρούν αντίστροφα για την επανένταξη τους στο κανονικό πρόγραμμα  προπόνησης. Υπάρχει μια τελευταία προπόνηση σήμερα πριν αναχωρήσουμε το απόγευμα για την Πάφο».

Για Ντε Καμάργκο και Ορλάντι:

«Εναπόκειται στον ίδιο τον προπονητή. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν φθάσει στο τελευταίο σημείο επανένταξης τους. Θα μπορούσαν μάλιστα από χθες να ακολουθούσουν μέρος του κανονικού προγράμματος. Από εκεί και πέρα είναι πως θα προσεγγίσει το θέμα ο προπονητής μας από την Κυριακή και μετά για το αν θα τους χρησιμοποιήσει με την Γιουνγκ Μπόις. Θυμίζουμε πως η αποστολή στην Ευρώπη αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οπόταν ο προπονητής μας πρέπει να είναι σίγουρος για την ετοιμότητα τους. Υπάρχουν προπονήσεις Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, την Τετάρτη θα αναχωρήσουμε για Ελβετία».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΖ:

«Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν μπορούμε να έχουμε βαθμολογική απώλεια. Αυτή την στιγμή δεν βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και εμείς θέλουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος μας είχε πολύ καλές στιγμές φέτος, είχε και κακές στιγμές. Είναι μια νέα ομάδα που παρουσιάζει μια αστάθεια. Η ΑΕΖ είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά. Οι ποδοσφαιριστές της έχουν ισχυρά κίνητρα γιατί αγωνίζονται απέναντι στους πρωταθλητές Κύπρου».

Για την διαχείριση των αγώνων:

«Πέραν από την κατάκτηση των τριών βαθμών, οι νίκες κτίζουν αυτοπεποίθηση. Είμαστε στην αρχή ενός κύκλου αγώνων σε ένα έντονο χρονικό διάστημα. Μέχρι και την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος έχουμε να δώσουμε έξι αγώνες. Είναι μια επανάληψη του τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον προηγούμενο μήνα. Είμαστε μια ομάδα που δεν σταματά. Είναι καλό τα παιχνίδια να είναι υψηλής δυσκολίας. Έτσι γίνεται η δυνατότητα να γίνεται ένα πιο ομαλό rotation και βοηθάει και τους ποδοσφαιριστές».

«Έχει δημιουργηθεί ένα ρόστερ το οποίο είναι ποιοτικό, πρέπει όμως να ανταποκρίνεται και μέσα στο γήπεδο».

Για το θέμα των ανανεώσεων:

«Δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Οι επόμενοι που θα καλεστούν είναι οι Εφραίμ και Αλωνεύτης όπως σημείωσε ο πρόεδρος μας. Υπήρξαν κάποιες επαφές αλλά πάνω στο τραπέζι για θέμα προτάσεων δεν έχει προκύψει κάτι. Πολύ σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη».

Για τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται:

«Το μαζεμένα είναι να μην έχεις αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών μπροστά σου που λήγουν το Μάιο. Υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός αυτών των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, δεν σημαίνει πως θα ανανεωθούν όλα. Αρχές Ιανουαρίου θα γνωρίζουμε και τα δεδομένα στην Ευρώπη και θα υπάρχει μια πιο διαμορφωμένη άποψη για το ρόστερ».

Για την ενίσχυση του Δ.Σ:

«Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη για ενίσχυση του Δ.Σ. Είναι κάτι όμως που βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν μπορώ να αποκλείσω οτιδήποτε».

Για την πρόσληψη αρχισκάουτερ:

«Πάνω σε αυτό το κομμάτι έχουν υπάρξει συναντήσεις, θα έχουμε κατάληξη και την οποία θα ανακοινώσουμε μετά από το ταξίδι στην Ελβετία».

Για το γηπεδικό:

«Είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους τους ΑΠΟΕΛιστες, δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή την στιγμή να πούμε. Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο και αυτή την στιγμή εξετάζουμε μια μελέτη και την προοπτική για την ανέγερση του γηπέδου. Το σημαντικό είναι η χρηματοδότηση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!