Ημιλύσεις που πρέπει να αρκέσουν

Ο ΑΠΟΕΛ για όσους δεν το έχουν καταλάβει ζει στην πράξη τις προκλήσεις ή και δυσκολίες που προέκυψαν από την μη απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο. Με τον Ντε Καμάργκο νοκ άουτ σχεδόν ένα μήνα, το βάρος έχει πέσει σε αφύσικο βαθμό στον Σωτηρίου, ο οποίος όταν έμεινε εκτός στον αγώνα με τη Δόξα ο Κρίστιανσεν κατέφυγε σε λύσεις ανάγκης.

‘Οσο και αν ορισμένοι επιχειρούν να υπερτονίσουν την εκτελεστική ικανότητα των μεσοεπιθετικών μας η αλήθεια είναι ότι η ομάδα καλείται να ανταποκριθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη στιγμή αφού οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στον αγώνα με τη Δόξα ήταν τεράστιες έστω και αν στα τελευταία πέντε λεπτά ήρθαν τα δυο γκολ.

Η ανάγκη να γίνει σωστή διαχείριση του Σωτήριου ιδιαίτερα όσο δεν είναι διαθέσιμος ο Ντε Καμάργκο είναι τεράστια. Ο αγώνας με την Αεζ αναπόφευκτα προσφέρεται για κάτι τέτοιο αφού όσο και αν ο Κρίστιανσεν δεν θέλει να στείλει μήνυμα χαλάρωσης, ο αγώνας με τη Young Boys που ακολουθεί είναι κομβικός.

Είναι για αυτό που αν τελικά κριθεί σκόπιμο να μείνει στον πάγκο την Κυριακή όλοι οι υπόλοιποι και όχι μόνο οι μεσοεπιθετικοί θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν την Αεζ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!