Τα καραγκιοζιλίκια του Βρυωνίδη

Τα καραγκιοζιλίκια του Βρυωνίδη δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα έτσι ανακοίνωσε που εξέδωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζει την αντίθεση του σε σχέση με την ποινή που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή προς τον Αντιπροέδρο Βάσσο Ηλιάδη, με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για 4 αγωνιστικές. Θεωρούμε την τιμωρία λανθασμένη καταρχήν ως προς στην φιλοσοφία της αφού ο Αθλητικός Δικαστής έκρινε ότι ο κ. Ηλιάδης ήταν ανακόλουθος της εφαρμογής, της προηγούμενης ποινής που του υποβλήθηκε. Ένας παράγοντας του ήθους του κ. Βάσσου Ηλιάδη, θεωρούμε ότι σε σχέση με την απόφαση που μας κοινοποιήθηκε, σεβάστηκε την ποινή που του υποβλήθηκε στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ και δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο μέχρι και την λήξη του αγώνα. Εμφανίστηκε στο πλαίσιο των πανηγυρισμών της ομάδας στο κλείσιμο μιας κοπιαστικής, επίπονης περιόδου για να συμμετάσχει στις στιγμές χαράς μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα και τους συνεργάτες του.

Η επιβολή επιπλέον ποινής και πόσο μάλλον μιας τέτοιας ποινής που είναι η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί σε παράγοντα ομάδας φέτος, είναι για εμάς εντελώς αδικαιολόγητη. Και είναι σχήμα οξύμωρο και προκαλεί αρνητική εντύπωση αν κάποιος σκεφτεί ποιες άλλες ποινές επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής ειδικά τις τελευταίες βδομάδες και σε σχέση με τις ενέργειες που έγιναν.

Ο κ. Ηλιάδης θα λείψει σχεδόν από το 1/6 της επόμενης κανονικής περιόδου γιατί πανηγύρισε μετά το τέλος του αγώνα. Αν αυτό είναι έγκλημα τότε όλα έχουν χάσει την πραγματική τους ουσία…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X