Το κεφάλαιο δανεικοί από τον ΟΣΦΠ

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον μόνιμο πρωταθλητής Ελλάδας είναι παραπάνω από ανοικτός και πλέον έχουν τεθεί οι βάσεις για να μετεξελιχθεί σε στρατηγική συνεργασία. Πρακτικά ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αποτελέσει για τον Ολυμπιακό την ομάδα στην οποία έρχονται παίκτες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε περιβάλλον όμοιο με αυτό των ερυθρολεύκων όσων αφορά την πίεση του πρωταθλητισμού αλλά και την ανάγκη για υπέρβαση.

Η ομάδα του Πειραιά προτίθεται να παραχωρεί υπό μορφή δανεισμού κάποιους παίκτες στην ομάδα μας ενώ είναι πρόθυμη και να αξιολογεί την περίπτωση πώλησης εάν και εφόσον αυτό είναι προς το συμφέρον της.

Η αρχή που έγινε με τον Γιαννιώτα θα έχει και συνέχεια ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με τον συγκεκριμένο παίκτη αφού ήδη έχουν προταθεί στην ομάδα μας δύο άλλες περιπτώσεις παικτών.

Μια από αυτές είναι του Δημήτρη Κολοβού ο οποίος είχε τυπική παρουσία τη φετινή χρονιά. Επειδή πρόκειται για επιθετικού κλάσης ο Ολυμπιακός επιδιώκει το δανεισμό του ιδανικά εκτός Ελλάδος αφού τις προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Όπως είμαστε σε θεση να γνωρίζουμε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ αξιολογεί τη συγκεκριμένη περίπτωση σε σχέση και με το γενικότερο πλανο ενίσχυσης αφού η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί ίσως και με δύο επιθετικούς.

Ο 23χρονός Κολοβός είναι επιθετικός με κύριο χαρακτηριστικό την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έγινε περιζήτητος λόγω των εμφανίσεων του με τον Πανιώνιο για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό προ διετίας. Παρέμεινε όπως στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικός για να ενσωματωθεί φέτος.

Η εξαιρετική εμπειρία του Γιαννιώτα στην ομάδα μας και ο τρόπος που τον βοήθησε αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βοηθήσει τον κάθε Κολοβό ενώ η δική μας ομάδα καλείται να αποφασίσει αν και πόσο θέλει να στηριχτεί σε αυτό το μοντέλο συνεργασίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!