Τα παράπλευρα οφέλη

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δυο αγωνιστικές πριν το τέλος προσφέρει στην ομάδα μας μια σειρά από εξαιρετικής σημασίας οφέλη τα οποία οι υπεύθυνοι θέλουν να τα εκμεταλλευτούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Η ουσιαστική λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ήδη έδωσε την ευκαιρία στη διοίκηση να επισπεύσει την απόφαση για το νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Ο Κρίστιανσεν μετά την πρόωρη αποχώρηση του από την ΑΕΚ σκέφτεται και σχεδιάζει την ομάδα που θέλει να οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη του 2ου προκριματικού κάτι που σημαίνει ότι στα μέσα Ιουλίου αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι το κεφάλαιο προγραμματισμός θα πρέπει να τρέξει το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αρχή λοιπόν έχει ήδη γίνει.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το ότι φέτος δεν έχουμε τελικό κυπέλλου δίνει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες που έχουν φοβερή ανάγκη. Μπορεί για τις επόμενες δυο εβδομάδες να βρίσκονται στον Αρχάγγελο αντί εκτός Κύπρου αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίκτες και κυρίως αυτοί που έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής θα μπουν σε mode διακοπών.

Αυτό παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε άλλους να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο οποίος θα τους είναι χρήσιμος ενόψει της νέας χρονιάς. Περιπτώσεις παικτών όπως οι Παπαφώτης, Εστρέλα, Αναστάσιου και Αλωνεύτης είναι οι πιο χαρακτηριστικές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!