Τα πειράματα του Τιμούρ

Ο χτεσινός αγώνας και κυρίως η εξέλιξη του σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Κετσπάγια να δοκιμάσει κάποια πράγματα που υπό οποιεσδήποτε άλλες προϋποθέσεις δεν θα βλέπαμε. Η πιο ακραία κίνηση ήταν όταν ο Αλεξάνδρου πήρε θεση στο κέντρο αντικαθιστώντας τον Αρτύματα. Ο προπονητής μας προσπαθεί κατά καιρούς να βρει νέες θέσεις σε παίκτες και η συγκεκριμένη κίνηση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία.

Ο Εστρέλα επίσης αν και αμυντικό χαφ στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε δεν το έκανε παίζοντας στη φυσική του θεση αλλά ως πιο προωθημένος και σε ένα ποιο δημιουργικό ρόλο.

Είδαμε όμως και άλλες κινήσεις που αν αναμενόμενες δείχνουν τις προθέσεις και πλανα του Κετσπάγια ενόψει της συνέχεια αφού στην απουσία του Ντε Βινσέτι, προτιμήθηκε ο Βαντερ σε ρόλο οργανωτικού αντί ο Στίλιτς. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο γεγονός που δικαιώνει την επιλογή του Γεωργιανού.

Εν το μεταξύ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καρλάο είναι πλέον η πιο αξιόπιστη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά που ο Κετσπάγια εξάντλησε τα περιθώρια και την υπομονή του με διάφορες άλλες λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!