Τέλος το αχρείαστα πολυπληθές τιμ

Ο εξορθολογισμός στη στελέχωση του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές και φυσιολογικά η διοίκηση Πετρίδη ασχολήθηκε και με το αχρείαστα πολυπληθές προπονητικό τιμ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει σε αυτό ο Γιώργος Κωστή ο οποίος έδειξε αξιόλογο έργο τον τελευταίο ένα χρόνο από το πόστο του βοηθού προπονητή αλλά και ως προπονητής στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος.

Πρακτικά δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με  τους Σατσιά και Γέβριτς αφού ο Κρίστιανσεν έρχεται με την ομάδα συνεργατών του την οποία κρίνει αρκετή και ικανότατη.. Σε αυτούς θα προστεθεί και ο Κωστή ο οποίος ήδη λειτουργεί ως προέκταση του Δανού προπονητή και τον ενημερώνει για θέματα που αφορούν το υπάρχουν ρόστερ αλλά και για παίκτες που προτάθηκαν και αξιολογούνται.

Όπως γίνεται αντιληπτό η διοίκηση επιχειρεί να διορθώσει λάθη και δυσλειτουργίες που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο ένα χρόνο, με τρόπο που να υπάρξει και ουσιαστική εξοικονόμηση χρημάτων που πλέον δεν υπάρχουν σε βαθμό που να επιτρέπονται σπατάλες!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!