Θα έρθει και η σειρά του Βάντερ

Το ζητούμενο εδώ και μήνες για τον Βάντερ ήταν να μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση του στα επίπεδα της δεδομένης ποδοσφαιρικής του αξίας. Η δυσκολία που αντιμετώπισε έδωσε αφορμή για πολλές ερμηνείες και σχόλια από τους οπαδούς μας ενώ το ότι περνούσε τον περισσότερο χρόνο στον πάγκο αποτέλεσε την επίσημη επιβεβαίωση.

Ο τελευταίος ένας μήνας όμως ήταν διαφορετικός για τον Βραζιλιάνο αφού με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα άρχισε να δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας. Ο Βάντερ έδωσε ουσιαστικές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι σερβίροντας του συμπαίκτες του ενώ στον τελευταίο αγώνα χρίστηκε και σκόρερ με το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε.

Είναι αυτά αρκετά για να δούμε τον Βάντερ βασικό την Τετάρτη στο Τσίρειο; Παρόλο που μόνο ο Κετσπάγια γνωρίζει την απάντηση θα τολμήσουμε να πούμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Βραζιλιάνου. Η παρουσία των Γιαννιώτα και Εφραίμ οι οποίοι κάνουν επίσης φοβερή δουλειά στα άκρα δημιουργεί τετελεσμένα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντε Βινσέτι που θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση το αγωνιστικό ανέβασμα του Βάντερ ήρθε στην καλύτερη χρονική στιγμή αφού έστω και ερχόμενος από τον πάγκο αποτελεί μια ιδανική επιλογή. Μέχρι έως ότου έρθει και αυτού η σειρά του να γίνει χριστεί βασικός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!