Θα είναι δύσκολο αλλά…

Ο αυριανός αγώνας με τον Απόλλωνα πέραν της καθοριστικής του σημασίας έχει την ιδιαιτερότητα του ότι οι Μερκής και Μακρίδης θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος. Η περίπτωση του δικού μας θα θεωρείται ακόμα πιο ιδιαίτερη αφού ο Μερκής αποτέλεσε για χρόνια τη σημαία της ομάδας του Κίρζη και σε αντίθεση με τον Μακρίδη που είναι περισσότερο μισθοφόρος , τα συναισθήματα θα είναι πιο έντονα.

Ο αμυντικός μας αναγνώρισε στις τελευταίες δηλώσεις του ότι θα είναι λίγο δύσκολο συναισθηματικά γεγονός που δείχνει ότι έχει επίγνωση της κατάστασης και πως προετοιμάζεται ήδη έτσι ώστε να ανταποκριθεί. Αυτό είναι και το ζητούμενο αφού όσο δύσκολη και αν είναι η πρώτη αναμέτρηση με την πρώην του ομάδα στο Τσίρειο θα πρέπει να αντιδράσει σωστά.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει και για να γίνει αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά μεσοαμυντικά και ο Μερκής μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Ξέρει πολύ καλά τους πρώην συμπαίκτες του και τον τρόπο που αγωνίζεται η συγκεκριμένη ομάδα γενικότερα. Η εξουδετέρωση των Γκιε ή και Μαγκλίτσα είναι το ζητούμενο αφού αν περιοριστούν θα αυξηθούν και πιθανότητες να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X