Θα στεριώσουν ελάχιστοι

Ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αντιληπτή η τρομερή ανάγκη του ΑΠΟΕΛ για ποιοτική ενίσχυση είναι να ανατρέξει στους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα τις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους. Συνολικά 12 ποδοσφαιριστές κρίθηκαν ως οι καταλληλότεροι αλλά στην πράξη η πλειοψηφία αυτών αποχώρησε ή θα αποχωρήσει.

Αναφερόμαστε στους  Kαλό, Λάτσι, Ορλάντι, Χριστοφόρου, Ντε Καμάργκο, Ορλάντι, Μπρεσάν, Λάγο, Κάνιας, Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο και Γιαμπερέ.

Από αυτούς μόνο ο Λάγο δικαίωσε τις προσδοκίες ενώ οι άλλοι που σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά είναι οι Ντε Καμάργκο, Μπερτόλιο και Εμπεσίλιο.

Ακόμα και αυτοί οι τρεις όμως έχουν τα δικά τους ερωτηματικά με μεγαλύτερα αυτά που αφορούν τον Μπερτόλιο ο οποίος στον πρώτο χρόνο παρουσίας τους αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Είναι τα μεγαλύτερα γιατί πρόκειται για τον παίκτη που κλήθηκε μετά τον Μπρεσάν να αναπληρώσει το κενό του Ντε Βινσέτι και που συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους.

Αν στην εξίσωση προσθέσουμε και το ότι τον τελευταίο ένα χρόνο αποχώρησαν κατά σειρά οι Καρλάο, Ντε Βινσέτι και τις επόμενες μέρες ο Σωτηρίου γίνεται αντιληπτό γιατί το ποσοστό επιτυχίας των επόμενων μεταγραφών πρέπει να είναι πρωτόγνωρα ψηλό για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X