Πιάστε σιερκές

Επειδή έχω διαβάσει του κόσμου τις ψευτιές και άπειρα προπαγανδιστικά posts, δυστυχώς θέλω να σας υπενθυμίσω μερικά πράγματα όχι για να αποδείξω ότι δίκαια πήραμε το 26ον μαςπρωτάθλημα, απλώς για να αποδείξω πόσο σας πονάει και λέτε ψέματα μεταξύ σας για να νιώσετε καλύτερα.

Χόχε μου,το τελευταίο σου πρωτάθλημα (όπως σου τα έγραψε και ο Ποταμίτης) θυμάσαι πως το πήρες? Ocean tankers, λεφτά από τις αποθήκες του κόμματος, Μιλτής σούπα μούπες, 700κτον χρόνο ο Πατσατσόγλου (αουτς), 600κ τον χρόνο ο Νικουλέσκου (αουτς 2), 600κ τον χρόνο ο Αγκίρε (λολ) και για μπόνους Κωνσταντίνου, Οκκά, Αλωνεύτη, Μακρίδη, Χαραλάμπους,που δεν έπαιρνε κανένας κάτω από 400κ τον χρόνο. Κέρδιζες με γκολ χέρι στο 95 (ομονοια-απόλλωνας), κέρδιζες με γκολ στο 98 – μισό οικόπεδο offside (Ηλίας Χαραλάμπους), γύριζες τα 0-3 σε 4-3 με 2 αποβολές και 2 κόκκινες ο αντίπαλος σου (Απεπ).

Ήταν όλα καλά όμως χόχε μου, μια χαρά το πανηγύρισες το πρωτάθλημα, μια χαρά έφκηκες στους δρόμους τζαι έπαιζες πουρούες, μια χαρά ήταν ο Κουτσοκούμνης και η ΚΟΠ. Επειδή λοιπόν πήρες το πιο fake πρωτάθλημα ever, το πληρώνεις αυτό με το να βλέπεις τον ΑΠΟΕΛ μόνιμο πρωταθλητή. Και εσύ πρωταθλητής είσαι. Φυσικά όχι της καρδιάς, αλλά την κλάψας. Εκπροσωπείσαι κιόλας στα ΜΜΕ, από κάποιο Ανδρίκκο.

Απολλωνίστα μου, εσύ θυμάσαι πως πήρες το τελευταίο σου πρωτάθλημα? (3 έχεις δηλαδή όσα και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας – λολ) . Μόνο ένα πράγμα θα σου πω εσένα επειδή με τιςαπομιμήσεις εν τα πάω πολλά καλά. Ενπ-απόλλωνας, βροχερή μέρα να πάρει τους τόπους, Καπιτανής, το σφάξιμο της χρονιάς, κέρδισες και αγκάλιασες το πρωτάθλημα. Ο καπιτανής είπε ότι δεν ήταν καλός ο καιρός γιαυτό έκανε τόσα λάθη. Τελειώνει η χρονιά, καλύτερος διαιτητής αν το έβρεις ποιος βγήκε!! Ναι ναι ο καπιτανής σου. Αιώνιε τριτοτέταρτε, με τις 4000 οπαδούς. Άτε, σου θυμίζω επίσης τα 2 φετινά παιχνίδια του Τσιρείου, που έπρεπε να είχες δεχθεί συνολικά 6 κόκκινες.  Πολλά αντικειμενικά όμως.

Αεκτζή μου, εσύ θυμάσαι πως πήρες το τελευταίο σου πρωτάθλημα? Oh wait… sorry ρε μωρά, εξίασα. Εχτίσαν σας 4 τοίχους με πράσινες καρέκλες τζαι ενομίσετε ότι κρατάτε τονΘΡΥΛΟ που τα αρχ****α. Καλή η ομάδα σας τα τελευταία χρόνια η αλήθκεια, αλλά το ταβάνι σας είναι η δεύτερη θέση επειδή στην πρώτη κάθεται ο αυτοκράτορας. Και επειδή εκπροσωπείσαι και εσύ στα ΜΜΕ από κάποιο κλαμένο παιδί, σε παραπέμπω σε αυτό το link για να ανοίξεις τα μάθκια σου. 

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν είναι μόνιμα πρωταθλητής για 3 λόγους.

Πρώτον, επειδή έχει μάθει όταν χάνει να του φταίνε πρώτα οι παίχτες και οι προπονητές του και μετά οι εξωτερικοί παράγοντες.

Δεύτερον, επειδή οι ευρωπαϊκές του πορείες του έχουν αποφέρει αρκετά λεφτά για να έχει μεγάλο προϋπολογισμό.

Και τρίτον επειδή ήσασταν, είσαστε και πάντα θα είσαστε μικρές ομάδες για να μας αντιμετωπίσετε, όταν πάντα σας φταίει η διαιτησία.

Πιάστε σιερκές μεταξύ σας όπως σας είπε ο Ανδρίκκος Δημητρίου και κλάψετε μαζί. Δεν θα βρέχει, θα στα φτύνουν οι οπαδοί σας!

ΥΓ: Σοβαρά τωρά. ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλωνας, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση παίρνουν σχεδόν τα ίδια σφυρίγματα όταν παίζουν με τις υπόλοιπες ομάδες και όταν παίζουν μεταξύ τους το καρπούζι χωρίζεται σχεδόν πάντα στην μέση. Την μια φορά θα γίνει λάθος υπερ της Α ομάδας και μια φορά υπέρ της Β. Φκάρτε τις παρωπίδες και θέλουμε δυνατούς και σοβαρούς αντιπάλους και ας μας κερδίζετε που και που, όχι μόνιμα κλαμένους ηττοπαθείς!

Καλό καναπέ

Ν. Παυλίδης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!