Θα το παλέψει

O Κωστής προσπάθησε όσο πιο έμμεσα να πει ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε χωρίς να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στον Αρχάγγελο. Ο προπονητής μας είπε ότι θέλει να κερδίσει τους παίκτες μέσα από αυτά που θα τους μάθει σε σχέση με τον τρόπο που θέλει να βλέπει τους παίκτες να αγωνίζονται.

Κάτι που έγινε ελάχιστο σήμερα όπως είπε.

Οι σχετικές δηλώσεις….

“Ήθελα να αλλάξω την ψυχολογία, ήταν ο πρώτος μου στόχος. Αυτό για να γίνει, πρέπει να πείσεις τους παίκτες με αυτά που σχεδιάζεις. Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε την ομάδα με τον δικό μου τρόπο. Η φιλοσοφία μας είναι το ΑΠΟΕΛ να επιβάλλεται σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Σε κατά διαστήματα, πολύ μικρά βέβαια, είδα αυτό που θέλω να βλέπω από την ομάδα όμως είμαστε πολύ μακριά από τον τρόπο και την φιλοσοφία που θέλω να έχει η ομάδα και που είναι αντάξια του ονόματος μας.

Η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία και εμπιστοσύνη. Βήμα βήμα θα ανεβάσουμε την απόδοσή μας έτσι ώστε να χαίρονται όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στην Νέα Σαλαμίνα και τον προπονητή τους, παρουσίασε μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με ένα συγκεκριμένα σύστημα. Εύχομαι καλή συνέχεια”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!