Θέλει να ανταποδώσει με το πρώταθλημα

Ο προπονητής μας σκιαγράφησε με το δικό του τρόπο τις πολλές δυσκολίες που είχαμε μέχρι να έρθει το γκολ του Μοράις. Ο Τραμετσάνι αντιλαμβάνεται ότι έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλει να τα καταφέρει…

Οι δηλώσεις του το επιβεβαιώνουν…

“Αρχικά, συγχαρητήρια στον Ντούσαν. Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κύπρο και το έδειξε και σήμερα με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του. Με καλή τακτική, δεν είχαμε χώρο εμείς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γι’ αυτό συγχαρητήρια στον Ντούσαν.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου γιατί δεν ήταν εύκολο να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και να είναι παθιασμένοι και ταυτόχρονα επιθετικοί. Κάναμε κάτι καλό… Το πιστεύαμε στην διάρκεια του αγώνα, θέλαμε να προσπαθήσουμε να μην δώσουμε κάτι στον αντίπαλο και να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητά μας σε μια καλή στιγμή. Πιστεύω ότι σκοράραμε στην καλύτερη στιγμή και μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον αγώνα. Είμαι πραγματικά ένας χαρούμενος προπονητής, η ομάδα μου παρέχει τα πάντα για να κάνω τη δουλειά μου. Οι παίκτες είναι κοντά μου, όλοι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω σε αυτό τον σύλλογο τα πάντα ή κάτι σημαντικό”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!