Θρύλος είσαι μπορείς

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να κάνει μια από τις μεγαλύτερες υπερβάσεις της ιστορίας του κερδίζοντας την Άντερλεχτ μέσα στο Βέλγιο, προκειμένου να βρεθεί αυτός στους 8 του Europa Leagie. Το σκορ του πρώτου αγώνα καθιστά τους Βέλγους κάτι παραπάνω από φαβορί αλλά οι παίκτες μας πιστεύουν ότι κάτω από προϋποθέσεις μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ακόμα πιο μεγάλος και από το ότι ο Κρίστιανσεν θα παρατάξει μια μεσαία γραμμή αποτελούμενη από παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί και που πρώτη φορά θα αγωνιστούν μαζί.

Η πίστη είναι απαραίτητο συστατικό αλλά δεν αρκεί.Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί σωστά και σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ να μπορέσει να επιτεθεί με αξιώσεις και κυρίως με αποτελεσματικότητα. Ανεξαρτήτως του αν θα προτιμηθεί η διάταξη με δύο επιθετικούς ή αυτή με ενισχυμένο κέντρο θα πρέπει να κρατήσουμε μπάλα με τρόπο δημιουργικό.

Αυτό θα επιτρέψει και στην αμυντική μας γραμμή να απορροφήσει την πίεση που θα δεχτεί ενώ η καλή μεσοαμυντική λειτουργία θα αποτρέψει τα γεμίσματα από την άμυνα μας στην αντίπαλη περιοχή.

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε σπουδαία πράγματα στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό αλλά επειδή είμαστε μοναδικοί επιζητούμε συνεχώς και ίσως κάποιες φορές με υπερβολικό τρόπο το καλύτερο δυνατό. Βρισκόμαστε στους 16 του Europa League και απόψε θα επιχειρήσουμε κάτι μοναδικό.

Όποια και αν είναι η κατάληξη όμως θα είμαστε περήφανοι γιατί η ομάδα μας έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!