Θρύλε Θεέ ταξίδεψε μας

Απόψε πέφτει η αυλαία των εντός έδρας υποχρεώσεων μας στο θεσμό του Champions League. Ο ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπος με την κάτοχο του τροπαίου η οποία φέτος φιλοδοξεί να το σηκώσει για 3η συνεχόμενη χρονιά. Όπως είπε και ο Δώνης το πιθανότερο σενάριο είναι να μας κερδίσουμε αλλά όταν είσαι ο Θρύλος αρνείσαι να αποδεχτείς οτιδήποτε.

Η ομάδα μας θα επιχειρήσει απόψε να ξεπεράσει τα όρια της προκειμένου να έχει βαθμολογικό κέρδος κάτι που αν συμβεί θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες μας για κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Το κίνητρο είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής ή προπονητής αλλά αυτό δεν αρκεί. Πέραν της πίστης και του θάρρους θα πρέπει να δουλέψουν άψογα όλες οι γραμμές.

Η ποιότητα του αντιπάλου είναι τέτοια που μισή φάση αρκεί για να γίνει η ζημιά οπότε η αυτοσυγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ο Δώνης τόνισε στις δηλώσεις του τη σημασία της καλής τελικής πάσας αναγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Σε κάθε περίπτωση και μόνο που κάνουμε αυτές τις τοποθετήσεις για αυτό το θεσμό και αυτό τον αντίπαλο είναι λόγος περηφάνιας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!