Θα επιδιώξουν το restart

O Ζιντάν δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις στη διάσκεψη του αφού η κατάσταση στη Ρεάλ δεν είναι η καλύτερη. Μέσα από τις δηλώσεις του προσπάθησε να βγάλει τη βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα ανεβάσει στροφές και ότι αυτό μπορεί να αρχίσει από αύριο. Όπως είπε χαρακτηριστικά θέλουν να βάλουν και ένα και δυο και τρία και τέσσερα γκολ.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Σχετικά με Μπενζεμά πως τον βοηθά και πως αντιμετωπίσει την καθοδική του πορεία: Ο Καρίμ είναι ο πρώτος που θέλει και ξέρει πως μπορεί να βοηθήσει καλύτερα. Εγώ προσπαθώ να τον βοηθώ. Αυτό που θέλουμε είναι να βάζουμε και ένα και δύο και τρία και τέσσερα γκολ και αυτό θέλουμε να κάνουμε αύριο

Για ενίσχυση την περίοδο Ιανουαρίου: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να μιλήσουμε για αυτό εμείς σκεφτόμαστε το αυριανό παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ παίζει πολύ καλά στην έδρα του και πρέπει να δουλέψουμε για να κερδίσουμε αύριο.

Για το ότι είναι αισιόδοξος: Νιώθω πολύ τυχερός. Κάνω αυτό που αγαπώ και έχω την υγεία. Υπάρχουν τόσες δουλειές και εγώ κάνω αυτό που αγαπώ. Και πέρσι είχαμε κάποιες στιγμές που δεν ήμασταν στα καλά μας όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Για το ΑΠΟΕΛ: Το ΑΠΟΕΛ είναι μια πάρα πολύ καλή ομαδα. Δεν την παρακολουθώ συχνά όμως πάντα παρακολουθώ τους αντιπάλους μου. Είναι μια ομάδα που αξίζει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν ήρθε στο Μπερναμπέου έπαιξε πολύ καλά.

Για την κριτική που γίνεται: “Εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η δουλειά μας, είμαστε η Ρεάλ και ο κόσμος πάντα θέλει περισσότερα. Έχω μια ομάδα με πολλές επιλογές, αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να περιμένουν την ευκαιρία τους”

Για τους παίκτες που καλούνται να αντικαταστήσουν τους βασικούς: Μιλάω με τους παίκτες μου, είναι νέοι και θέλουν να δουλέψουν. Θα παίζουν πρώτα λίγο και μετά περισσότερο. Το μέλλον είναι δικό τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!