Τη δεύτερη φορά δεν είναι ατύχημα

Ο Μπαλταζάρ σαφέστατα απογοητευμένος από την όλη εμφάνιση μίλησε για ομάδα με 2 πρόσωπα και δεν το δέχεται αυτό. Έριξε μάλιστα και μια απειλή στο τέλος πως όποιος δεν το δείξει βελτίωση δύσκαλα θα παίρνει θέση στην εντεκάδα. Σπόντες έριξε και για την άμυνα που δέχεται εύκολα γκολ.

«Είμαι απογοητευμένος από την γενική εμφάνιση. Ο κύριος στόχος που ήταν η πρόκριση, επιτεύχθηκε, αλλά κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Θέλω να πω ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει ένα πρόσωπο και το πρόσωπο αυτό είναι αυτό που θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι με σωστή συμπεριφορά. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχω μια ομάδα με δύο πρόσωπα.

Το ένα πρόσωπο είναι αυτό για τα μεγάλα και γεμάτα στάδια και το άλλο πρόσωπο είναι στα άδεια στάδια να υπάρχει η έλλειψη κινήτρου. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την στάση και συμπεριφορά. Όταν παίζεις στο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο, το ίδιο πρόσωπο και με άδειο και με γεμάτο στάδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου γιατί αν κάποιος έχει δύο πρόσωπα δεν έχει δυνατότητες να παίζει στο ΑΠΟΕΛ. Είμαι πολύ θυμωμένος με την εμφάνιση και όταν κάνεις ένα λάθος μια φορά μπορεί να συμβεί το ίδιο. Τη δεύτερη φορά δεν είναι ατύχημα» ανέφερε αρχικά.

Αν θεωρεί ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές…

«Πρώτα από όλα πρέπει να ρίξω ευθύνη στον εαυτό μου γιατί το μήνυμα που προσπάθησα να περάσω είναι ότι θέλαμε τη νίκη με καλή εμφάνιση. Σήμερα κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε εύκολα γκολ όπως αυτά. Πρέπει να δείχνουμε αφοσίωση και δεν πρέπει να δείχνουμε τόσο μεγάλη αλλαγή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα συμπεριφορά γιατί ο επόμενος αντίπαλος είναι πιο δύσκολος και έρχεται και το πρωτάθλημα. Όποιος το καταλάβει αυτό θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για την 11αδα, όποιοι δεν το καταλαβαίνουν θα είναι πιο δύσκολο».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!