Τι έδειξαν οι νεοφερμένοι

Τα παράπλευρα οφέλη από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν πολλά αφού πέραν της νίκης ο Δώνης δοκίμασε πολλά πράγματα στην προσπάθεια του να μοντάρει την ομάδα. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ότι καλύτερο για τον προπονητή μας αφού είχε την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό ήταν καθοριστικής σημασίας για τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και οι οποίοι ήταν βασικοί στον τελευταίο αγώνα.

Όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων ήταν συγκεντρωμένα πάνω τους..

Βούρος

Αν και ένας αγώνας δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο θα τολμήσουμε να πούμε ότι βρέθηκε ο παίκτης που θα κάνει την απουσία του Μιλάνοφ να περάσει σε μεγάλο βαθμό ως απαρατήρητη.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά τα μυστικά της θεσης και με την απλότητα στις κινήσεις του ήταν εγγύηση. Αυτό σε συνδυασμό με τις παραστάσεις του δημιουργούν αισιοδοξία και κάτι παραπάνω.

Σαλάι

Ο νεαρός Μαγυάρος χωρίς αμφιβολία ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το γκολ, το κερδισμένο πέναλτι και η ποιότητα που έβγαλε σε όλο τον αγώνα ως δημιουργικός μέσος ήταν αυτή που έλειπε από την ομάδα μας.

Ζαχίντ

Ο Νορβηγός ήταν αυτός που άφησε τις λιγότερες θετικές εντυπώσεις και δεν είναι τυχαίο που ο Δώνης επιχείρησε να τον καλύψει στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέροντας ότι ήταν ο παίκτης με τις λιγότερες μέρες παρουσίας στον Αρχάγγελο σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Έδειξε πάντως ότι έχει καλή τεχνική κατάρτιση και πως είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια αλλά θα πρέπει να δέσει και να μάθει περισσότερο τους συμπαίκτες του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X