Και όμως είναι ακόμα εδώ

Ο Φαρίας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που επιβεβαιώνει ότι κάθε αρχή είναι δύσκολη ιδιαίτερα για έναν παίκτη που στα τριάντα του πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Λατινική Αμερική για να έρθει στην Ευρώπη.

Το ότι ο Αργεντινός βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ οφείλεται στον Δώνη ο οποίος ερχόμενος στην ομάδα είδε κάποια πράγματα στον παίκτη τα οποία αποδείχτηκαν καθοριστικά.

Η αρχή βέβαια δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού από τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας ο επικίνδυνος κύριος Μπέιν αγνοούσε τον Αργεντινό ενώ στη συνέχεια ήρθε και η απόκτηση του Σόουζα για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις επιλογές στη μεσαία γραμμή.

Η απόλυση του Μπέιν έφερε μια σειρά από διορθωτικές κινήσεις με πολλές μεταγραφές μέσων ενώ ο αγώνας του σουπερ καπ απέκτησε χαρακτήρα κρίσιμου τεστ για τον Φαρίας αφού ο Δώνης θα του έδινε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής.

Παρά την κακή απόδοση της ομάδας ο Φαρίας δεν ήταν άσχημος. Εξακολουθούσε όμως να είναι εκ των βασικών υποψηφίων για αποδέσμευση όσο άδικο και αν ήταν αυτό. Τα λεπτά συμμετοχής στους δυο αγώνες με τη Σλάβια δεν ήταν τυχαία και σιγά σιγά άρχισε να ανατρέπεται το σκηνικό.

Η επισήμανση ότι ίσως να πρόκειται για μια νέα περίπτωση Εμπεσίλιο ο οποίος επίσης βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Αρχαγγέλου αποδεικνύεται γεγονός, αφού επί Δώνη ο Φαρίας δείχνει ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο.

Αυτό έγινε πιο ξεκάθαρο από ποτέ στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο προπονητής μας επέλεξε να ξεκουράσει τον Βινίσιους ενόψει Ρεάλ και η απουσία του πέρασε απαρατήρητη. Και αυτό γιατί ο Φαρίας με τα τρεξίματα και την όλη του παρουσία έδεσε αρμονικά με τον επίσης πολύ καλό Μοράις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!