Τι καλείται να κάνει ο Τόζα 

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν από χτες πάνω στον Τόζα Σάμπουριτς αφού ήταν αυτός του οποίου η άποψη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αποφευχθεί μια απόφαση που κανείς δεν ήταν σίγουρος αν θα έλυνε τα πραγματικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ. Όπως τονίσαμε και χτες δεν απολύεις έναν προπονητή επειδή σε μερικού αγώνες διαφωνούν οι οπαδοί ή και οι σύμβουλοι με την εντεκάδα ή τις αλλαγές του.

Τι κάνεις όμως όταν είσαι ο Σάμπουριτς και βλέπεις έναν Κετσπάγια να διαχειρίζεται με τρόπο απόλυτο και σίγουρα όχι αποτελεσματικό την ομάδα στους τελευταίους αγώνες; Την απάντηση τη γνωρίζει ο διευθυντής ποδοσφαίρου μας ο οποίος από ψες άρχισε μια προσπάθεια η οποία έχει σαν στόχο να καταλάβουν και οι δυο πλευρές ότι δεν συμφέρει σε κανέναν να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα.

Ο Κετσπάγια δεν πρόκειται να αλλάξει από την μια μέρα στην άλλη αλλά αν κάνει και αυτός με τη σειρά του μισό βήμα πίσω από τις απόλυτες του θέσεις όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Η πιο επίμαχη του επιλογή που δεν είναι άλλη από αυτήν των τριών αμυντικογενών χαφ δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί στον αγώνα με τη Σαλάμινα, ούτως ή άλλως θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Αρτυματάς!

Αν θεωρήσουμε επίσης ότι στη συνέχεια και ενόψει Ομόνοιας, ο Κετσπάγια θα έχει στη διάθεση του τον Ντε Βινσέτι τότε δεν θα υπάρχει λόγος για πειραματισμούς αφού η τριάδα στην οποία βασίστηκε για το σερί των 12 νικών θα είναι και πάλι στη διάθεση του.

Ο Σάμπουρις ως η πιο λογική και επικοινωνιακή προέκταση του Κετσπάγια καλείται τις επόμενες εβδομάδες να δημιουργήσει τέτοια δεδομένα στον Αρχάγγελο έτσι ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!