Τι προϋποθέτει το restart του ΑΠΟΕΛ

Ο Κετσπάγια δήλωσε μετά την ήττα από τον Απόλλωνα ότι το πρωτάθλημα για τον ΑΠΟΕΛ ξεκινά μετά τον αγώνα με τη Σπάρτα. Η ξεκάθαρη προσπάθεια του προπονητή μας ήταν και είναι να αναδείξει ότι οι διπλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην μπορέσει να παρουσιαστεί όπως θα ήθελε. Η επιχειρηματολογία της τεχνικής ηγεσίας βασίζεται στο ότι η κούραση, οι τραυματισμοί αλλά και κάποια κενά στο ρόστερ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Η εκτίμηση του Κετσπαγια είναι ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα δούμε έναν άλλον ΑΠΟΕΛ. Για να επιβεβαιωθεί ο προπονητής μας απαιτείται να συμβούν σημαντικά πράγματα. Πρώτο και σημαντικότερο είναι να μπει νέο αίμα στην ομάδα που σε κάποιους τομείς αιμορραγεί. Η ανάγκη δεν αφορά την απόκτηση δυο ακραίων αμυντικών και ενός επιθετικού αλλά όπως οι παίκτες αυτοί μπορέσουν να κάνουν άμεσα τη διαφορά.

Άλλη απαραίτητη προϋπόθεση της επανεκκίνησης είναι να περιοριστεί η επιδημία των μυϊκών τραυματισμών. Το θέμα είναι πολύπλοκο και χρονολογείται. Ως γενική τοποθέτηση θα πούμε ότι σχετίζεται τόσο με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, όσο και με τη διαδικασία – άτομα που ευθύνονται για τη διάγνωση και θεραπεία τους.

Ο Κετσπάγια και οι ποδοσφαιριστές είναι ο άλλος πυλώνας αφού από τις επιλογές και την απόδοση τους κρίνονται στο τέλος της ημέρας οι αγώνες. Ο προπονητής μας κάνει λάθη όπως όλοι οι συνάδελφοι του και το ζητούμενο είναι να τα περιορίσει στο ελάχιστο έτσι ώστε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ όπως τον φαντάζεται που θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ιδανικά πριν την τελευταία αγωνιστική!

Τέλος η διοίκηση που έχει την εποπτεία για τα πάντα καλείται να αντιληφθεί πως οδηγηθήκαν τα πράγματα σε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση τόσο από οικονομικής όσο και από αγωνιστικής άποψης. Μόνο έτσι ίσως μπορέσει να πάρει διορθωτικά μέτρα. Τέλος καλείται να λειτουργήσει καλύτερα στο παρασκήνιο εκεί όπου η Ανόρθωση είναι η πρωταθλήτρια χειμώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!