Τιμούρ: Ο Αρτυματάς και οι μεταγραφές

Μίλησε για πολλά πράγματα ο Τιμούρ ρίχνωντας και αυτή την ήττα στην κούραση. Αυτά όμως που πλέον έχουν σημασία είναι το τι γίνεται από εδώ και πέρα και συγκεκριμένα στο θέμα ενίσχυσης. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η ατάκα του ότι ο  Αρτυματάς είναι ο καλύτερος μας παίκτης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα. Ξεκινήσαμε καλά, δυστυχώς όμως κάναμε αλλαγές και πάλι. Βγήκε εκτός ο καλύτερο μας αμυντικός και ο καλύτερος μας μέσος πήγε πίσω στην άμυνα. Τα προβλήματα συνεχίζονται. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά αυτή η ομάδα εδώ και χρόνια παίζει  χωρίς ανάσες και αυτό είναι δύσκολο», το αρχικό του σχόλιο.

Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, γιατί παλέψαμε και είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος κάναμε λάθη και δεχτήκαμε την ήττα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει στην Ευρώπη πολύ καλό πρόσωπο. Μπορεί να μην περάσαμε στην επόμενη φάση, όμως δείξαμε ένα καλό πρόσωπο.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς και τιμήσαμε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοι μας ξεκουράζονται μια βδομάδα πριν τα παιχνίδια τους και εμείς αγωνιζόμαστε συνεχώς.

Για μας τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα επανέλθει. Και τα προηγούμενα χρόνια, αυτό το χρονικό διάστημα είχε προβλήματα. Θα δούμε τι θα κάνουμε για να φέρουμε καινούργιο αίμα στην ομάδα. Ο Αρτυματάς είναι ένας νέος παίκτης και είναι ο καλύτερος μας στο πρωτάθλημα. Είναι ξεκούραστος, αφού δεν έχει τραβήξει ότι οι υπόλοιποι.

Δεν μπορούμε να πάρουμε δέκα παίκτες. Χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες που μας λείπουν. Δεν θέλουμε να βάζουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει αυτά που πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X