Τι σημαίνει αντίδραση;

Το κατά πόσο είναι εφικτή η εκτόνωση της κρίσης θα φανεί στην πορεία και πρακτικά τα αποτελέσματα της ομάδας θα είναι αυτά που θα κρίνουν αν θα εκραγεί ή όχι το ηφαίστειο. Οι πρώτοι τρεις αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα θεωρητικά προσφέρονται για να αρχίσουμε με νίκες, κάτι που αν συμβεί θα βοηθήσει τον Μπαλταζάρ να αντέξει και στη συνέχεια να δει με λιγότερη πίεση και περισσότερο καθαρό μυαλό τη συνέχεια.

Ημερολογιακά και αμέσως μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων θα τεθούμε αντιμέτωποι εκτός με Ερμή (16/09), εκτός με Σαλαμίνα (19/09) και εντός με Δόξα (23/09).

Ασφαλώς και δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτε δεδομένο αλλά η απαίτηση όλων είναι να βρεθεί τρόπο να κερδίσουμε τους συγκεκριμένους αγώνες. Ο Μπαλταζάρ μαθαίνει πάνω μας στην προσπάθεια του να μοντάρει την ομάδα αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να το μαζέψει το πράγμα.

Ο ΑΠΟΕΛ των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων έχει παράδοση στο να χάνει βαθμούς από τους λεγόμενους μικρούς αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν τον παίρνει να αρχίσει στραβά και στο πρωτάθλημα.

Με ένα καλό σερί νικών ενδεχόμενος να δούμε και την μερίδα των οπαδών μας που πάει επιλεκτικά στο γήπεδο να επιστρέφει παρόλο που το θέμα προσέλευσης είναι πιο σύνθετο λόγω και της κάρτας φιλάθλου.

Σε κάθε περίπτωση το βάρος της αντίδρασης καλώς ή κακώς πέφτει στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X