Το αυτονόητο και η προοπτική

Αυστηρά ομιλούντες η ομάδα μας έκανε το αυτονόητο το βράδυ της Πέμπτης αφού η νίκη με σκορ πρόκρισης εις βάρος μιας ομάδας κατά πολύ κατώτερης δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι σπουδαίο. Από την άλλη όμως το γεγονός ότι προερχόμασταν από έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό και ήταν άγνωστη η αντίδραση που θα έβγαζε η ομάδα, κάνουν τη ψεσινή εμφάνιση ελπιδοφόρα.

Βασικά η ομάδα μας βρίσκεται ήδη στον επόμενο γύρο και όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Απέναντι στους Εβραίους θα δοκιμαστούμε πραγματικά και είναι για αυτό που πρέπει να γίνουν πολλά στο μεσοδιάστημα.

Ο Μπαλταζάρ κατάφερε να παρουσιάσει μια ομάδα που έδειξε να έχει συνοχή και αυτό έγινε εφικτό περιορίζοντας στο ελάχιστο την παρουσία των νέων. Είναι αναπόφευκτο όμως να χρειαστούν βοήθειες και από αυτούς.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κάποιος θα ανέμενε να πάρει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής ο Γκέντσογλου κάτι που λογικά θα γίνει στον επαναληπτικό της Εσθονίας.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που δείχνει ότι η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη όχι μόνο γιατί κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής αλλά και γιατί οι αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει απρόσκοπτα.

Ελπίζουμε όμως ότι ο χρόνος θα αρχίσει να δουλεύει υπέρ της απαιτούμενης βελτίωσης έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο μίνιμουμ στόχος της παρουσίας στους ομίλους του Europa League μέσω των προκριματικών της διοργάνωσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!