Το μπαλέτο και ο Αντωνιάδης

Τη δική του εκδοχή για όλα όσα είδαμε έδωσε ο Κετσπάγια στις δηλώσεις του. Ο προπονητής μας απέφυγε να εντοπίσει την προβληματική απόδοση της ομάδας μας, στάθηκε στη σημασία του βαθμού ενώ έκανε αναφορά και στην αλλαγή του Αντωνιάδη.

Οι δηλώσεις:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα θα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάμε στους 9 βαθμούς την διαφορά από την 2η ομάδα. Στο τέλος πήραμε έναν βαθμό χρυσάφι και ο βαθμός είναι αυτό που αξίζαμε το λιγότερο. Κάναμε ευκαιρίες νωρίτερα αλλά δεν βάλαμε γκολ. Εκεί που πιέσαμε στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε δυο γκολ. Ισοφαρίσαμε νωρίς, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ από ένα εξαιρετικό φάουλ αλλά στο τέλος είναι το λιγότερο που αξίζαμε ο βαθμός. Βλέπουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είμαστε εφτά βαθμούς μπροστά και η πίεση είναι στην αντίπαλο ομάδα που παίζει αύριο. Τώρα παίζουμε ξανά με τον Απόλλωνα και ελπίζω να έρθει ο κόσμος και να δει ένα καλύτερο παιχνίδι. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά παίζοντας με μια πολύ καλή ομάδα όμως ο Απόλλωνας ήταν καλό που πήραμε ένα  βαθμό. Έμειναν έξι παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα όμως πιστεύουμε στην ομάδα ότι στο τέλος θα υλοποιήσει τον στόχο να πάρει το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τους θέλουμε και στο Κύπελλο».

Για την αλλαγή του Αντωνιάδη…

«Πήγε πολύ καλά ο Αντωνιάδης. Από το πρώτο άγγιγμα της μπάλας  από τον Αντωνιάδης δημιουργήθηκε ευκαιρία. Τα απήγε καλά ο ποδοσφαιριστής»

Με αφορμή παράπονα του Πέδρο Εμανουέλ για χτύπημα του Μερκή στον Μάγκλιτσα:
“Πρέπει να βοηθάμε τους ανθρώπους που είναι στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπαλέτο. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν επαφές”

Για τις απουσίες…

«Δεν θέλουμε να επικεντρωθούμε στις απουσίες. Έχουμε πολλούς παίκτες. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά κάποτε το σερί θα σταματούσε. Τώρα θέλουμε να κάνουμε άλλο ένα σερί».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X