Το ερμήνευσε σωστά ο Μπέιν

Οι απόψεις του προπονητή μας όπως εκφράστηκαν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ίσως να είναι το πιο ελπιδοφόρο στοιχείο από τα όσα έγιναν σήμερα στο ΓΣΠ. Ο Μάριο Μπέιν αναγνώρισε χωρίς δισταγμό την προβληματική αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ και τα ατομικά λάθη τα οποία λόγω τύχης δεν στοίχισαν.

Ο προπονητής έκανε αναφορά στο καλό πρώτο 20λεπτο το οποίο όμως δεν του ήταν αρκετό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, ο Πανιώνιος θα παίξει Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, επιβάλλεται να βελτιωθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο 20λεπτο και από κάποια διαστήματα στο υπόλοιπο παιχνίδι. Έγιναν όμως λάθη στην άμυνα που σε αγώνες στην Ευρώπη μπορεί να στοιχήσουν.

Αύριο έχουμε ένα άλλο φιλικό και στις επόμενες μέρες να βρούμε τον τρόπο να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού είναι με παιχνίδι από πίσω, με την μπάλα κάτω. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ξέρω ότι με διαφορετική φιλοσοφία το ΑΠΟΕΛ πέρσι ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο, αλλά εγώ θέλω να περάσω την δική μου φιλοσοφία”.

Για τις αναμετρήσεις με την Ντουντελάνζ:

«Είναι μια καλή ομάδα, την είδα σε τρία βίντεο. Ο χθεσινός αποκλεισμός της Ρεϊντζες  από ομάδα του Λουξεμβούργου θα πρέπει να λειτουργήσει σαν καμπανάκι κινδύνου για την ομάδα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!