Το καλύτερο που μπορούσαμε

Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε είπε ο προπονητης του ΑΠΟΕΛ μεταξύ άλλων για το αποψινό παιχνίδι. Πλέον συνέχισε μπορούμε να επικεντρωθούμε στην επίτευξη των 2 στόχων μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Το σημαντικό, είπε τελειώνοντας, είναι να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

“Ξέραμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν σημαντικό να μπούμε σοβαρά ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά όμως κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε ευκαιρίες να γίνουν επικίνυνοι. Όμως στη συνέχεια βελτιώσαμε την κατοχή και το σημαντικό είναι πως πήγαμε στο ημίχρονο με το 0-0. Μου άρεσε η προσπάθεια της ομάδας στο δεύτερο μέρος. Προσπαθήσαμε, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε αλλά είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα που συνολικά άξιζε να πάρει την πρόκριση.

Και εγώ νιώθω περήφανος για την ομάδα, για το πνεύμα της ομάδας αλλά και για τον κόσμο. Σήμερα δεν μπορούσαν να έρθουν περισσότεροι γιατί δεν είχαμε άλλα εισιτήρια και αυτό είναι ωραίο. Τους ευχαριστώ, όπως και τους παίκτες που έκαναν κάτι ωραίο στην Ευρώπη και τους άξιζε.

Έχουμε δυο σημαντικές διοργανώσεις. Τώρα θα επικεντρωθούμε σε αυτές αφού ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή συμμετοχή. Είναι σημαντικό αν θέλουμε να παίξουμε στο Champions League, να πάρουμε το πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες.

Eίμαι λυπημένος. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε όμως το θετικό είναι ότι μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ναι πιστεύω πολύ στην ομάδα. Θα έχουμε πολλές δυνατότητες να κάνουμε αλλαγές στους παίκτες. Δεν θέλω να μιλώ για αλλαγές όσον αφορά την διαχείρηση του ρόστερ στην συνέχεια. Το σημαντικό είναι να πετύχουμε τους στόχους μας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!